Чеченците на Кадиров громят врага и неумолимо напредват към Киев!

Свят

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разказа за напредването на чеченските специални части в Украйна и превземането на укрепления в градовете, докато напредват неумолимо като съдбата, към Киев.

„Чеченските специални части под ръководството на командира Хюсеин Межидов продължават успешно да се придвижват дълбоко в Украйна, завземайки едно селище след друго.

Наскоро те заеха укрепена позиция в един от градовете, която има много изгодно местоположение.

Хюсеин и неговите командоси са много благодарни на опонентите си, че свършили цялата работа вместо тях и им оставили добре оборудвана площадка за дислокация.

„Не спирам да се възхищавам на компетентния и ефективен подход на Хюсеин Межидов и нашите бойци към изпълнението на поставените задачи.

Те не допуснаха жертви сред цивилното население в нито едно от освободените населени места, ясно и ефективно работят само за изпълнение на бойните цели.

Нашите специални части вече са нетърпеливи да влязат в решителна битка с националистите и да сложат край на тези престъпници веднъж завинаги. Но страхливите чакали никога не могат да се осмелят да преминат в настъпление.

Изобщо не сме изненадани от това. В крайна сметка да се биеш с чеченските специални части в открита битка не означава да стреляш по невъоръжени жени и стари хора. Тук можете да получите куршум в челото.

В крайна сметка такава е съдбата, която ги очаква. Няма съмнение в това,“ пише Кадиров.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *