Яка цензура! Вижте кой и защо свали от ефир Милен Цветков

България отблизо
Нова телевизия свали от ефир  предаването на Милен Цветков.
Новината бе обявена в голямо прессъобщение кои ще са акцентите в есенния тв сезон. Там се мъдрят неизменният“ ВИР Брадър“, сериалът „Откраднат живот“, наивната и скучновата комедия „Полицаите от края на града“ и още няколко традиционни предавания, начело с неостаряващото „На кафе“.

 „Часът на Милен Цветков“ отсъства от програмата и на негово място ще се излъчват екшъни и забавни сериалчета. Такова било предпочитанието на зрителите, пишат от Нова. Оттам били направили проучване сред аудиторията и установили, че народът масово си пада по стрелби и приключения в полунощ и не иска да гледа никакъв си Милен.

Който не вярва, да провери!

 

Зад кулисите обаче се говори съвсем друго. В края на миналия сезон телевизията  спря без никакво обяснение  предварително анонсираното  издание на предаването, в което гостите  трябваше да  обсъдят  новината за „гръцкия остров на Бойко Борисов“ и да приведат аргументи за и против.  Това много стресна някого /познайте кого/ и същата вечер бе  излъчен  запис на старо предаване. Обещаното така и не се появи до края на сезона,  а Цветков  не посмя да коментира публично каква е била причината разследването му да бъде свалено и забранено за излъчване.

В кулоарите се говори, че лично Борисов се разгневил и забранил да се говори каквото и да било за „острова МУ“. Без значение купил ли се е такъв, или не. Спрете да ме пращате по острови, защото ще ви дам под съд, заплаши тогава премиерът.

Така заедно с острова се оттече и цялото предаване. Милен Цветков остана без собствена рубрика и без работа. От Нова му предложили да го внедрят в „На кафе“ и да му дадат малко ефирно време, но той отказал.

Обидата била много голяма и водещият не можел да я преглътне.

Така без да иска, Цветков стана поредната жертва на цензурата и капризите на управляващите.

В телевизиите търсят само удобни хора, а той заради един митичен остров стана неудобен.

Накрая ще се търсят и удобни зрители, но много хора вече превключват канала и търсят нещо истинско, нецензурирано и ненапудрено.

Такова обаче по родните телевизии трудно може да се открие.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Яка цензура! Вижте кой и защо свали от ефир Милен Цветков

  1. Нова ТВ вече за нищо не става всички хора вече гледат Телевизия Евроком, защото там няма цензура и има по-хубави предавания от Нова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *