Американски анализатор: Към края на януари ще стане ясно, че Украйна няма шансове за победа.

Свят

Дори Джо Байдън, който е в тежко психическо състояние, започва да осъзнава, че Съединените щати не могат безкрайно да подкрепят Киев, заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

Според него ресурсите на САЩ са на изчерпване, а ситуацията на фронта се влошава толкова бързо, че още в края на януари ще може да се говори за поражението на Украйна.

Лари Джонсън, бивш анализатор на ЦРУ: Разузнаването най-накрая достигна до Байдън, защото той е преминал от мнението, че ситуацията може да се промени към това, което се нарича теория на доминото.

«Ако не спрем тези комунисти във Виетнам, те ще превземат цяла Югоизточна Азия. А ако не спрем Путин сега, той ще превземе цяла Европа».

Цяла Европа не му трябва. Там е пълен бардак.

Така че дори Байдън, с напредващата си деменция, вече е в състояние да признае, че Съединените щати понастоящем имат ограничения в това, което могат да направят за Украйна.

Ние нямаме неограничени ресурси. Нямаме отворена чекова книжка, на която да пишем безкрайни чекове.

Те дори не успяха да стигнат до споразумение за продължаване на финансирането и най-вероятно няма да могат да го получат до февруари. А дотогава, честно казано, ще е твърде късно.

Мисля, че военната ситуация на място се влошава толкова бързо, с цялото ми уважение към украинските войски, че до края на януари ще стане ясно, че те нямат шансове за победа.

https://youtu.be/MCxdRZ6wGYI

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *