Арестович бързо се преориентира към правилната страна! Ще се смаете!

Свят

Бившият съветник на Зеленски Олексий Арестович продължава да критикува остро ръководството на Украйна. Този път той заяви директно, че украинците са избрали грешната страна.

„Знаете ли коя е най-голямата ни трагедия? Мисля, че в конфликта между глобалисти и реалисти сме заложили на грешната страна. Някак проливаме кръв, за да се окажем в лагера на губещите“, каза Арестович в интервю, публикувано в YouTube канала му.

„Видях посещението на германския президент в Катар, където забравиха да се срещнат с него. В продължение на 30 минути той не напусна самолета, докато властите в Катар не измислиха нещо“, заяви Арестович. С тези думи той припомни случката от преди четири дни с президента на Германия, който кацна в Катар, но никой не дойде да го посрещне в продължение на половин час.

Украинецът продължи с критиката си: „И говорят, че Путин е изолиран на международната сцена. За малко да му направят конен парад в Катар.“

„Защо Путин, толкова ужасно изолиран, говори пред Г-20 и на всички други места, докато е дипломатически изолиран? И сега „Тайм“ го постави в списъка за „Личност на годината“. Сериозно го обмислят“, каза Арестович.
Вчера американското списание публикува списък с девет номинации, сред които и руският президент. Миналата година наградата отиде при Зеленски, а тази година Путин е номиниран за нея.

„Това е само списание, но за каква ш*бана война, за каква демокрация, за какви ценности говорим? Не мислите ли, че сме в грешната компания? Започвам да мисля така“, каза Арестович.

Източник: obektivno.bg

Tagged

1 thought on “Арестович бързо се преориентира към правилната страна! Ще се смаете!

  1. ЕТО още едно доказателство за ШИБАНАТА ЕВРЕЙСКА ДУША………………………..надушиха руски пари и големи възможности след войната и обръщат палачинката !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *