Борисов коментира чистките и изплака: Подготвя се преврат в България!

България отблизо

Чудят се как да сменят специалисти. Така коментира бившият премиер Бойко Борисов промените на заемащите главни постове в редица институции, които бяха наложени от новото служебно правителство.

Той запита шеговито не са ли сменили и шефа на „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

Искам на вас младите мотото да ви бъде „най-доброто място за правене на бизнес в Европа“, каза Борисов.

Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали.

Само че тези, които записваха, сега са във Вътрешно министерство. И сега едва ли не казаха, че са унищожени някакви записи, защото мазето се наводнило. След като освобождават шефа на ДАНС… Аз приемам областните управители, че ги смениха, приемаме, че дори ДАНС имат отношение с изборите. Но какво отношение имат „Митниците“? Кое налага, каква му е ролята или шефът на ДНСК?, добави той.

Накрая бившият премиер заяви, че смяната на ръководители е с цел повече да не биват разкривани руски шпионски мрежи у нас.

Оттук-нататък никога повече няма да се разкрият руски шпиони, нито мрежа! Помнете ми думата! Това е причината да ги махнат, отсече Борисов и определи рокадите като „реваншизъм“.

Лидерът на ГЕРБ дори изказа хипотезата, че у нас се подготвя преврат по подобие на този от 1944 г., когато е бил избит елитът на нацията и навлязъл комунизмът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *