Борисов обяви официално: След изборите пак ще съм премиер! Познайте кой го попита!

България отблизо

Идилична нагласена сценка разиграха Беновска и Борисов, докато той вчера отново се правеше на турист и беше забил из гората. Събеседникът уж беше Димитър Главчев, но само за малко. 

След въпроса кой ще бъде премиер на ГЕРБ, ако правят правителство, думата внезапно взе Бойко Борисов:
Бойко Борисов: Добър ден!

А Деница Сачева се намеси: Ето го отговорът на Вашия въпрос!

Бойко Борисов: Понеже чух какво питате. Явно е, че не ви интересува, че провалиха ваксинацията, явно не ви интересува, че другите държави ще ни изолират и когато светът започне да се възстановява, а той се възстановява и вече плановете за възстановяване започват да работят, ние трябва да отговаряме на въпросите на разни пияници.

Но поразучих малко, защото тях ги карат да подписват декларации, че няма да разпространяват информация, става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. нито го знам този човек, нито го познавам.

Поразпитах малко, но то се оказа друг човек сега, защото този, за който твърдяха в началото, работи в одита на Министерството на здравеопазването и то вече много години. А някой чул бил уволнен през 2009 г. и аз трябва да си спомням дали през 2009 г. някой е идвал при мен.

И сега разиграват целия този панаир, целия този цирк не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целият съм аз, за което ви предупредих. От 2009 г. искате ли да ви разпитам вие помните ли с някой дали сте се срещали? И кой какво е чул? И като не разгласяват те информацията, не им дават, виканите, защо се разгласява в друга медия от самия министър с пропагандна цел единствено?

Никога от моите уста такива изречения, че ще пращам някой някъде, не са изричани. Нямам спомен никакъв! Не го познавам, не го знам и не искам да го знам!

На детектор на лъжата ако искате да ме сложите! В момента съчиняват, искат да измислят нещо, защото всичките им приказки за корупция, за второ, трето, четвърто!

Бойко Борисов: Ако ме викнат. То има 3 седмици до изборите. Те трябва да ме викнат по-другата седмица. Там вие ще сте предупредени, ще има панаир. Това е същото като със шкафчетата. Аз съм се заклел, че нямам златни кюлчета в най-святото! Те ме издебнаха, заснимаха, направиха, монтираха и ме удариха. Това е началото и края на един голям сценарий!

Беновска: Г-н Премиер, може ли поименно, казвате „разни пияници“, цитирам дословно, кой визирате с това?

Бойко Борисов: Разни пияници! И аз като тях – един ми каза, че Борисов евентуално, може би е едикакво си. И аз така съм чул. А пък този пияница, мога да конкретизирам, съм го виждал в Банкя как пие, много пъти!

Журналисти: Кой е той?

Бойко Борисов: И аз се сещам, ама не съм сигурен, ще го гледам. Но той знае, че съм го виждал, в Белата къща и не само!

„За кой „пияница“ в „Белата къща“, известен ресторант в Банкя, става дума?“, попита Беновска. Димитър Главчев отговори: „Аз не го познавам този пияница, сигурно защото не съм от Банкя!

Много е хубаво, че експремиерът отговаря конкретно на тези обвинения, които са смехотворни. Те обвиненията срещу него освен кюлчета, пачки, сега имаше и някакви „кюфтета от човешко месо“.

Може ли нормален човек да повярва на нещо подобно? Като съпоставите отношението на европейските лидери, даже някои от тях и сега продължават да идват и да се срещат с него, като съпоставите това отношение с отношението на „разни пияници“, хората с разум могат да преценят кое натежава повече!“.

„Ако продължим в шеговито-ироничния тон, аз мога да посъветвам Бойко Борисов да стане веган, за да не може никой да го обвини, че може да предлага „човешки кюфтета“ на някого!“, продължи Беновска. Събеседникът ѝ отговори, че в шеговития тон можем да отидем доста далече, но това вече не е шега.

 

Tagged

1 thought on “Борисов обяви официално: След изборите пак ще съм премиер! Познайте кой го попита!

  1. Тоя цървул пак си мечтае…Чудя се, що за малоумник трябва да си, за поидкрепяш такъв лъжец и продажник!?–

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *