Борисов отказа да приеме акциите на синия клуб! Нямал уговорена среща със Сашо Диков!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов отказа да приеме акциите на футболния клуб „Левски“. Това обявиха пред медиите в Министерския съвет спортният министър Красен Кралев и директорът на пресслужбата на МС Севделина Арнаудова.

Пиарът на Борисов обясни, че Сашо Диков няма уговорена среща с министър-председателя. Диков се оказа куриерът на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, който се крие в Дубай.

„Отказвам да бъда куриер, защото смятам, че начинът по който се прави е обиден, унизителен към феновете на „Левски“. Ако искате, можете да ги занесете на друго място“, заяви Арнаудова.

„Премиерът отказва да приеме тези акции. В момента нямаме волеизявление от втората страна. Такъв разговор не е воден никога“ заяви Кралев пред журналистите на вратата на „Дондуков“ 1.

Той поясни, че най-разумният вариант би бил те да се предадат на феновете на сините, а след това държавата може да помогне.

„Привържениците на „Левски“ доказаха, че са огромна сила, няма да допуснат подобно нещо. Тези акции трябва да им бъдат предоставени на тях и след това да водим разговори клубът да бъде спасен. „Левски“ е голям клуб, надяваме се този казус със собствеността да се изчисти“, каза министър Кралев, цитиран от Дарик нюз.бг.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *