Българска врачка сензационно: ЕС се разпада до края на годината, а нашите политици…Вижте какво предсказа гадателката!

България отблизо

Поредната прогноза на врачка потресе българите.

Едни тръпнещо зачакаха да се сбъднат обещанията  й, а други започнаха да си правят муски да не се сбъднат.

След динамичната 2017-а, 2018 отново ще бъде динамична, каза топясновидката Гюкчен.

И без да имаме паранормални способности, ние също можем да направим подобно „откритие“. В този динамичен свят няма как у нас всичко да е по мед и масло. Но нейсе.

Хората ще станат  по-мъдри и  ще има баланс. Кога?

В периода май и юли ще има избори у нас. Ами!

Бойко Борисов пак ще управлява страната,  но ще направи  много широка коалиция. В нея ще влезе и БСП.

Според Гюкчен, двете партии отдавна е трябвало да се обединят в името на България. „И двете партии  ще бъдат много силни, но изборите, които ще бъдат предизвикани, ще ги поставят в патова ситуация и трябва да  управляват заедно. Изборите пък ще бъдат инспирирани от патриотите, тъй като обстановката в България ще се нажежи и ще разберат, че не могат да бъдат съюзници само с ГЕРБ.  Преди това ще бъдат сменени много министри, първият през февруари.

Интервюто е от месец декември. В момента датата е 26 юни.

Или Гюкчен се е объркала малко в календара, или е видяла звездите накриво, или ние сме слепи. В момента има вот на недоверие, но не и избори. Патриотите не само не са предизвикали нови, ами са се вкопчили във властта като удавници. ГЕРБ и БСП не само не са се обединили, но се се хванали гуша за гуша.

Много оставки в кабинета наистина имаше, но не беше приета нито една. Ако не броим тази на зам.-министърката със самолетен билет за 8000 лева, но веднага й беше намерено още по-топло място, понеже била ценен кадър…

Е, как да вярваме на родните врачки?

Те задминаха и социолозите. Че и политолозите.

По принцип природата е динамична като хората, прави следващото си „разкритие“  гадателката.  Тази агресия, която я има, започна през 2012 година и вече се успокоява. Така ли? Явно тези ежедневни убийства, престрелки, боеве по пътищата и пребивания у дома се извършват някак по-спокойно…

След приказките, че България е благословена държава и тук няма да има наводнения, земетресения и природни катаклизми, гадателката изведнъж стреля нависоко и предрича…разпадане на ЕС!

 

Виждам към края на 2018 и началото на 2019 година как  Франция ще тръне да излиза от ЕС.  Обединението, което го направиха,  бе за да помогнат на по-малките и бедни държави, обаче то си изигра ролята и ще се разпадне. Това ще стане тази година, прогнозира гадателката.

Добре, че в Брюксел не я четат.

И дали не е объркала Франция с Италия?

В глобален мащаб пък предвижда: Ще има студена война между двете Кореи, която ще засегне целия свят.  Ким Чен-Ун ще бъде свален, защото  2018 година е година на големите промени.  Всички диктатори ще бъдат свалени от самото общество.

Доколкото виждаме, двете Кореи не само не се бият, но и стоплят отношенията.

Но пък не сме врачки.

Всъщност защо в България отдаваме такава почит на врачките и им вярваме?

Както и на политиците.

Ако нещо трябва да се случи, то е да излезем от зомбираното си състояние и да разберем, че животът ни и бъдещето зависят от самите нас.

Останалото е кристални топки, боб, сляпа надежда и овча вяра, че нещо ще се промени.

Докато не го поискаме сами, няма как да стане!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

1 thought on “Българска врачка сензационно: ЕС се разпада до края на годината, а нашите политици…Вижте какво предсказа гадателката!

  1. Гюкчен е известна мошеничка, която мами хората и печели от нещастието им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *