Владимир Путин попари САЩ: Руските спецслужби ще неутрализират всяка заплаха, която идва от чужда държава!

Свят

По време на посещението си в централата на руската Служба за външно разузнаване (СВР) и по повод 100 години от нейното основаване, президентът Владимир Путин постави една главна задача. 

Според него, Службата за външно разузнаване трябва винаги да реагира гъвкаво на промените в международната обстановка и да неутрализира всяка заплаха за страната като си взаимодейства напълно с останалите армейски и космически формирования.

„Надявам се, че нашите спецслужби ще продължат да реагират гъвкаво на високата динамика на промените в международната обстановка, ще участват активно в идентифицирането и неутрализирането на потенциалните заплахи за Русия и ще продължат да подготвят такива аналитични материали, които да способстват в най-голяма степен за пълна неутрализация на всяка заплаха„, изтъкна руският държавен глава.

Владимир Путин подчерта, че както досега, трябва да се осъществява ефективна защита от най-висока степен на руската държавна граница на фона на „тлеещите регионални конфликти“.

„Необходимо е да се надграждат успехите, постигнати в работата на контраразузнавателните органи. Знам за какво говоря тук и високо оценявам проведените сложни професионални операции„, добави руският държавен глава.

По думите му, Федералната служба за безопасност/ФСБ/ и другите служби под егидата на Националния антитерористичен комитет, е важно „да продължат да действат толкова решително и последователно, колкото това са правили и досега“.

Той също така поднесе цветя пред паметника в чест на руските разузнавачи, открит през септември 2020 г.

По-рано, руският президент отбеляза, че изострянето на конфликта в Нагорни Карабах е увеличило рисковете от разпространение на терористични актове и припомни, че спецслужбите държат под око най-опасните терористични клетки и имат готовност да ги унищожат в мига, в който опитат да организират нещо срещу Русия.

Tagged

2 thoughts on “Владимир Путин попари САЩ: Руските спецслужби ще неутрализират всяка заплаха, която идва от чужда държава!

  1. Витанов да вземе да си излекува брадавиците по лицето и да не си пъха гагата в неща който не знае, и той ли поддържа Путкин.Пълен измекяр а бил математик.

  2. Видяхме им неутрализацийте на Путкин, само се надуват и хвалят и непрестанно лъжат, и се самонападат и така искат пред народа си да имат оправдание за атаките на цивилни хораи сгради в Украйна.Путкин така с тези взривове стана президент,и сега пак така си мисли че ще успее.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *