Властта с нова издънка: Ето какво замислят срещу непокорния Волен!

България отблизо

Във връзка с високия медиен интерес, Софийската районна прокуратура информира, че Волен Сидеров, общински съветник в СОС, е обявен за общодържавно издирване.

Това съобщиха от прокуратурата.

Лицето, след редовно призоваване, в качеството му на обвиняем, не се е явил пред разследващия орган за предявяване на обвинения, за което е постановено принудителното му довеждане. Обвиняемият не е открит на известните по делото адреси, което е наложило обявяването му на 15.04.2020 г. за общодържавно издирване, пише в свой материал информационната агенция vesti.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че прокуратурата няма основания да разследва или пък да повдига обвинения срещу Волен Сидеров. Той може да е непокорен, може да не е послушен като други депутати и общински съветници, може да е предизвиквал скандали понякога, които често са преекспонирани от властта, за да покажат колко голям скандалджия е Волен. Но…хората знаят, че раздухвайки скандалите, прокуратурата не говори за същността на скандалите, а се нахвърля срещу атакиста като се опитва да му вмени всички възможни вини на света.

И сега е същото. Понеже Сидеров напусна сам Народното събрание като показа, че не иска да има нищо общо с властта на ГЕРБ и патриотите, управляващите го дебнеха отдавна. И сега помислиха, че е време да го накажат за своеволията. Понеже бил призовал хората да излязат масово на Великден и да докажат, че Господ е по-голям от Мутафчийски.

Ами че това, което каза Сидеров е негово собствено мнение. То, обаче, е противоположно на мнението на властите. Затова ли го издирвате като престъпник, господа управляващи?! Защото има мнение, различно от вашето?!

Ама можело хората да го послушат. И какво от това?! Нали Борисов не забрани посещението на Великденските църковни служби?! Всеки може да отиде. Защо тогава е цялата тази патаклама около Сидеров?! Ами много просто. За назидание. За да се знае, че никой не може да прави сечено на Вожда. И че той сега управлява еднолично. Каквото каже – това трябва да става.

И затова сега изнудват Сидеров с 50 000 лева гаранция. Той, обаче, не е „присвоявал“ държавно имущество, както доста известни гербери. Така че няма откъде да вземе колосалната сума. Което означава, че искат да го вкарат отново в затвора.

Ей така, щото им пречи. Също както им пречи президента Радев. И понеже него не могат да го тикнат зад решетките, му устройват компромати. Така управлява Борисов. И после се чуди защо хората не го харесват.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *