От последните минути: Пълна забрана за влизане и излизане от областните градове по Великден! Борисов се грижи за народа!

България отблизо

Напускането на областните градове по време на великденските празници – от Разпети петък до понеделник, ще бъде забранено. Това обяви премиерът Бойко Борисов.

И допълни, че за това вече има заповед, издадена от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. „На Разпети петък не се работи. Затова и няма да е позволено да се напускат областните градове“, аргументира се Борисов за решението да се затегне пропускателният режим тогава.

Пазарите ще работят и в четвъртък, след това ще останат затворени за три дни и в понеделник отново ще може да обслужват клиенти.

„Разпоредих на министъра да отпуснем и четвъртък. Другите три дни ще издържат. Ще изсъхне ли за нощ лукът? Всеки взел по една връзка и вика – изсъхна ми лукът, изсъхна ми марулята“, възмути се Борисов.

Не искам никой никъде да ходи.

Всеки ще си стои вкъщи и ще празнува, както си реши. Четири дни сме ви дали.

С лук, без лук, това е положението.

Аз съм поел да спася тази държава и този народ и няма да допусна да тръгнете сега да се шляете!

Всеки си взел бележка за болни родители, за измислена работа, а отиват да въртят чевермета на село.

Няма да стане!

Казал съм:

Ще си стоите вкъщи!

На улиците без маска и без нужда също няма да се излиза!

Толкова!

Tagged

1 thought on “От последните минути: Пълна забрана за влизане и излизане от областните градове по Великден! Борисов се грижи за народа!

  1. геноцид, без концлагери. Това е България и Европа днес. Защото искат да унищожат православието . Анатема и Проклятие за всички политици ! Това е да не се ходи по манастирите . И Сърбия и Гърция затвориха храмовете. Бог няма да ви прости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *