Възмездие: В Мариупол е ликвидиран азовецът „Гамп“, участвал в изгарянето на живи хора в Одеса!

Свят

В Мариупол по време на руската специална операция е елиминиран добре познатият боец от „Азов“ Артур Савелиев. Това съобщават международните медии.

 

Той е участвал в геноцида на руснаците по време на клането в Одеския дом на профсъюзите, където изгаряха живи хора, уточняват още международните агенции.

По предварителни данни бандеровец с позивна „Гамп“, който е бил активен член на Одеския национален корпус, е бил ликвидиран от руските бойци. Ген Конашенков уточнява, че всички нацисти известни на руските правоохранителни органи ще бъдат намерени и елиминирани без значение къде са се скрили.

По-рано съветникът на ръководителя на правителството на Донецката народна република (ДНР) Ян Гагин нарече Мариупол „едно от най-трудните места, където се укриха украинските военни“.

Но според ген. Конашенков, след активните действия на руската армия, спецназът и силите на ДНР, мнозина азовци се предадоха. И сега на територията на завода са останали не повече от около 2500 бандеровци. И ако не се предадат, в скоро време ще се справим с тях, защото запушихме всички дупки, откъдето могат да изпълзят на бял свят.

Сега единственото им спасение е да вдигнат белия флаг. Но това, разбира се, е тяхно решение.

Отряд със специално предназначение „Азов“ – организация, забранена на територията на Русия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *