В Запорожие разкриха ще води ли Русия преговори с Киев

Свят

Ръководителят на запорожското обществено движение „Ние сме заедно с Русия“ Владимир Рогов нарече ултиматума, който властите в Киев възнамерявали да поставят на Русия, „гръмко провокативно и смешно изявление, което показва страх и паника от провала на фронта“.

По-рано съветникът на канцеларията на президента на Украйна Михаил Подоляк заяви, че Украйна на най-високо ниво ще постави „ултимативни изисквания“ към Русия, които руската страна уж ще приеме.

Според Рогов провокативното изявление е резултат от безсилен гняв. Подоляк разбира, че всичко, което се случва по фронтовете е много тъжно за украинските въоръжени сили, подкрепата от Запада спира, а контролираната от Киев територия е пълен банкрут, съобщава РИА Новости.

Всъщност, казва Рогов, Подоляк говори това, което западните разузнавателни агенции му слагат в устата, опитвайки се да спечелят време и да завлекат в „месомелачката“ възможно най-много жители на постукраинското пространство, контролирано от режима на Зеленски.

Рогов обясни, че няма как да има преговори, тъй като просто няма с кого да се водят. Зеленски, Ермак и „останалите Подоляци“ не са способни да водят преговори, и на всичко отгоре са военни престъпници“, а с терористи Русия не преговаря.

По-рано представителят на външното министерство Мария Захарова, коментирайки изявлението на съветника в канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк относно това, че режимът в Киев щял да поставя ултиматум Русия, заяви, че руската страна никога не е обръщала внимание на такива отчаяни изявления, нито пък някога се е подавала на изнудване от когото и да било, дори и от най-мощните държави.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *