Георги Марков: Борисов е човекът-партия! Каквото каже, това ще става! Ще мачка на всички избори!

България отблизо

Това беше увертюра тази победа на ГЕРБ. Големият победен марш ще бъде на есен на местните избори където ГЕРБ буквално ще разгроми БСП.

Това заяви депутатът Георги Марков в сутрешния блок на БНТ. Според него победата на ГЕРБ на евроизборите е историческа. „За първи път от партията са тръгнали на избори, в които социолозите даваха водачество на социалистите. Също така е историческа, защото на 30-ата година от демокрацията в ЕП влиза депутат от СДС. БСП се е опитала и успяла да направи изборите вътрешни – като вот на недоверие“, смята Марков.

По негово мнение Борисов е в правото си като човек, който е създал тази партия, да взима политически решения каквито намери за добре. „Очевидно г-н Цветанов е загубил доверието“, заяви той. Марков благодари на Цветанов за това, което е оставил зад себе си. „Оказа се, че е дошло време за раздяла.

Борисов е човекът-партия. Той е лидерът и той е избиран винаги мажоритарно за премиер. За него победата на ГЕРБ е тежък удар не толкова върху президента Радев, колкото върху Елена Йончева“, допълни Марков.

Б.р. Марков, сигурен ли си, че 8 процента гласували за ГЕРБ е размазваща победа?

Или в Държавна сигурност така ви учеха?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *