Георги Марков прогнозира коренна промяна! Двете най-големи партии рухват, а ето кои идват на власт

Свят

Точно 6 месеца преди евровота предизборните кампании започнаха. Това прозря бившият конституционен съдия Георги Марков. Прогнозата си какво ще се случи на вота обаче той прави пред epicenter.bg.

Ето какво споделя:

В Унгария управляващата партия ФИДЕС е заляла страната с плакати – на фона на снимка на Александър Сорос с Урсула четем: „Няма да танцуваме по Вашата Музика“.

Салвини в Италия направи летящ старт, като на фамозен митинг заклейми Сорос и Левицата, а оратори на живо бяха Жордан Бардела, Алтернатива за Германия, и на видео – Герт Вилдерс. Реч произнесе и нашият Костадинов, поканен във Флоренция лично от Салвини.

В Германия ще атакуват евроизборите със собствен Алианс, атрактивна та Сара Вегенкнехт.

Следяйки Европейската политика, смятам че 2023 г. ще е като 1989 г. – Колосална промяна, която ще се изсипе в урните на Европейския съюз през юни 2024 г.

Тези избори няма да са като онези 2019 г., а ще доведат до разгром на ЕНП, ПЕС и Зелените от патриотични партии – десни и леви, които са „за“ Европа на националните държави, срещу миграцията и джендър идеологията, срещу Сорос и „за“ мир в Украйна.

Неформален лидер на този Християнски Вятър на Промяната без съмнение е Виктор Орбан. Затова Будапеща е честа дистинация на Льо Пен, Вилдерс, Херберт Кикл, Андре Вентура, Сантяго Абаскал, Вацслав Клаус, а Тръмп излезе със специален пост: „Виктор, ти си страхотен!“

Ето моята прогноза 6 месеца преди драматичните Евроизбори:

1. ПЕС ще загуби в страните, даващи най-много евродепутати – над 50 и близо до 100. Това са Германия, Франция, Италия, Испания и Полша. Ще загуби и в Холандия, Чехия, Белгия, Унгария, Гърция, Швеция, Словения и Словакия, където Фицо вече не е в техните редици.

Стефан Льовен трябва да хвърля кърпата. След 10 години премиер на Швеция остави страната си ВРЕМЕУБЕЖИЩЕ НА ГАНГСТЕРСКИ ВОЙНИ И ПАЛЕЖИ ОТ МИГРАНТСКИ ОРДИ. Сега съсипа и ПЕС.

2. ЕНП Е МНОГО ЗЛЕ. Тя няма премиер от Виена на запад, а ще загуби и Нехамер в Австрия, който ще бъде победен от Партията на Свободата на Кикл. Ще си остане само с Мицотакис и Пленкович на Балканите.

На Евровота ЕНП ще претърпи много тежки загуби в Италия, Франция, Полша, Швеция, Белгия, Холандия, Унгария, Австрия, Чехия, Словакия, Финландия, и пр.

ЕНП ще спечели в Германия, но с много крехка преднина пред феномена, Алтернатива за Германия. Има шанс в Испания, Гърция, България и Хърватска.

Вебер узурпира ЕНП шеф и на Партията, и на Фракцията. Изтърва и Орбан и испанеца Лопез. В отчаяние ще се съюзи с ПЕС срещу Новата патриотична и нерусофобска десница.

Орбан нарича Вебер с името „брюкселски баварец“. Но мисля, че именно баварците от ХСС ще го изритат от ръководен пост в Брюксел.

3. В България ще направим НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД по ниска избирателна, активност. Около 22%.

Хората дават заето от брюкселското бла-бла – нищо говорене, от примитивната русофибия и РАБОЛЕПИЕ. Знае се, че нищо не зависи от тях, а от Посолството.

Ниската активност ще направи за втори път ДПС основен конкурент на ГЕРБ. През 2009-а Доган рече: „Рано ни е още за победа“, но Пеевски сега мисли точно обратното.

Битката ще е за 400 000 гласа за победа. Това ще покаже тежката политическа и партийна криза у нас.

ПП и „Възраждане“ за първи път ще имат евродепутати. „Възраждане“ вече са приети в групата на Льо Пен, Салвини и Вилдерс. Кирчовците ще се намъкнт в ЕНП. ГОРКОТО ЕНП, ДЕТО ДО КИРЧОВЦИТЕ ОПРЕ.

Според мен Ваня (бел.ред. Ваня Григоворва) има шанс за европробив с с Алианс за Ваня, но рутинираните Каки и Батковци няма да й дадат, защото тя има харизма и взе вот в София, непосилен за никой от тях.

PS. Доста страни ще проведат изборите 2 в 1. Унгария с местни, Австрия и Белгия с парламентарни. Затова СПЕЦИАЛНА ПРОГНОЗА: БЕЛГИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЛЕД ПОБЕДАТА НА ТОМ ВАН ГРИЙКЕН И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ФЛАМАНДСКИ ИНТЕРЕС.

И Топ новина: Според „Ди Велт“ никой не иска да признае, че Виктор Орбан е прав – пращането на оръжия за Украйна е безсмислено, тя губи войната.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *