ГЕРБ готвят чудовищна манипулация на изборите! Вижте какво ще направят!

България отблизо
Борисов знае, че изборите на 11 юли са краят на неговото диктаторство. Знае също, че в България лицемерната подкрепа на Манфред Вебер от ЕНП за него и партията му не играе никаква роля. Грабежа на десетки милиарди и лишаването на българите от достоен, нормален живот, е престъпление, извършено от него и кликата му.

Затова всеки ден и час повтаря, че вотът ще бъдат манипулирани – така ще оправдае провала си.

Ще опита всичко, за да саботира изборите.

 

Ето как.

 

Изборна секция. В определен момент пред нея се извива опашка, все от гербаджии, но това няма как да се знае и докаже. Един или двама от тях по време на гласуването повреждат машината или умишлено се бавят, създават суматоха. Отвън се надига недоволство, стига се до скандал. Тогава се подава сигнал за провал на изборния процес, борисово-пеевските медии гръмват със зловещи заглавия и новини за умишлено саботиране на изборите от служебното правителство и президента Радев.

Същият сюжет се повтаря още на 4-5 места.

 

Това не е всичко. В края на изборния ден, когато вече резултатите се избистрят и Борисов усеща провала, тръгват подготвените шпиц команди – дали водени от Стъки или организирани ултраси и охранители от познатата ни вече фирма до Борисов. Целта е създаване на хаос и суматоха, вената за които да се припише на служеното управление и държавния глава.

 

Политат писма и жалби – вече са написани – до Брюксел, САЩ и посолствата на страните от ЕС в София. Активираните евродепутати ще атакуват с декларации определени еврокомисари и евроструктури с твърдения за манипулиране на вота. Споменатият по-горе Вебер от ЕНП ще надигне глас в защита на горкия Бойко – цената на тази защита знаят те двамата.

 

Струва ви се пресилено? Само почакайте. Тези типове са готови на всичко. Да не забравяме и главния прокурор. Няма да е изненада, ако Гешев организира няколко задържания с „обвинения“ за купуване на гласове и опити за саботиране на изборите от страна на опоненти на ГЕРБ.

 

През цялото това време Борисов ще бълва призиви и обвинения от своята фейсбук платформа, а Севда ще излъчва героичните му пози.

Даниел Митов, Тома Биков, Десислава Атанасова, Мануил Манев, Цвета Караянчева и др. вече репетират реплики и жестове на „справедливо възмущение“ и изричане на обвинения. В повишена бойна готовност са и Антоанета Христова, Стойчо Стойчев, Росен Плевнелиев и още неколцина, които да ударят барабана в уречения момент, за да нажежат обстановката с вопли за манипулиране на на вота – вече знаете от кого.

 

Сега внимавайте: Готвят чудовищна манипулация на изборите!

Това заявява Борисов на 24.06.2009 г., когато е кандидат за кмет на София.

Същата фраза оттогава той повтаря на всички избори. Гадните са винаги другите. Целта е да се внуши, че всеки път някой готви „чудовищна манипулация“, но той винаги се справя. Истината е, че се справя, защото чудовищните манипулации са негов патент.

 

Да не кажете после, че не сте били предупредени за подлостите, които ще се изсипят.

 

Витали Роник, Фрогнюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *