Грозен удар по президентското семейство! Депутат ги сравни с Чаушеску и поиска…

България отблизо

Семейство Радеви са българските Чаушеску. Това заяви депутатът от НФСБ  Валентин Касабов пред придворния сайт ПИК.

Това са хора, които се самозабравиха. Яхнали са народа и правят каквото си поискат. Президентът иска да сваля властта, а жена му кара шофьорите от НСО да разкарват из бутиците и да предизвикват задръствания. Те не се спират пред нищо, смятат, че България е тяхна бащиния.

Никой не ги контролира и те се правят на най-великите и всеки трябва да им угажда. Трябва да има контрол над всяко тяхно действие и да се отчитат през депутатите, поиска Касабов.

Радев беше избран случайно от народа, имаше много достойни хора като кандидати, но той ги избута, заблуждавайки хората. Двамата стигнаха до цинизъм. Неговият кортеж предизвика катастрофа, а този на жена му задръстване. Държат се като притежатели на България, това е нагло. Какъвто бащата, такъв и синът. Баща му също щеше да убие инвалид, разпени се бургаският депутат и дясна ръка на Валери Симеонов.

В сайта, който обслужва над 100 процента ГЕРБ и приближените му, цели десет статии са посветени на президентската двойка само през последните три дни. Написани с жлъч, сарказъм, злоба и вадещи на показ най-грозните факти и измислици. Включително и как президентшата си купила костюмче с намаление по време на Черния петък.

Кому е нужна тази грозна атака?

Ясно е, че правителството иска да унижи президента, защото той казва много истини, но това наистина минава границите. За подобно сравнение бургаският депутат може да бъде съден и осъден.

Над сайта обаче явно има як политически чадър и там могат да се пишат всякакви новини.

Бедата е, че не са само фалшиви, но и грозни и гнусни.

За сведение на Касабов никой от народа не мисли подобно нещо. Хората са достатъчно умни да разберат кога ги подвеждат и защо.

Амбициите му да стане вицепремиер на мястото на шефа си също не се увенчаха с успех.

Сега му остава единствено, като падне правителството, да се върне в СКАТ и да си води предаването, което все по-малко хора гледат.

А какъв е президентът Радев, нека да остави на нас да преценим.

Над 2,2 милиона души гласувахме за него.

Tagged

4 thoughts on “Грозен удар по президентското семейство! Депутат ги сравни с Чаушеску и поиска…

  1. Касабооов ,съвсем изперка !Нали ти до преди две години плюеше и сваляше от власт онези от Шайката, а сега взел да прави сравнения за президента !Прави сравнения на премиера си с други подобни ..в Италия например!!

  2. Това е един дребен и долен мръсник,който плюеше по цял ден по придворната кабеларка на онзи,който се наложи да го изгонят по най брутален хората и улицата.Но Видов ден идва,той ще види парламент ,точно тогава,когато видят тези от сгрешената партия в материала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *