Двоен удар: Вбесени украински войници започнаха да убиват бандитите от „Азов“ и да се предават на руската армия!

Свят

В Мариупол военните от Въоръжените сили на Украйна продължават да се предават на десетки, дори въпреки факта, че нацистите от „Азов“ поставят свои пазачи в отрядите на военните и заплашват обикновените войници от ВСУ с екзекуции.

Въпреки пазвантите от „Азов“ и днес, повече от 100 войници от въоръжените сили на Украйна са излезли с вдигнати ръце в района на детска градина № 91 на левия бряг на Мариупол, съобщават местни военни кореспонденти.

Украински военнослужещи разказват, че азовските нацисти са разпределили своите бойци между частите на въоръжените сили на Украйна – един нацист охранява десет украински войници, за да предотврати капитулацията им.

Въпреки това, оттам идват постоянните съобщения за престрелки между „Азов“ и вбесени войници от ВСУ : ако искаш да се измъкнеш, трябва да се отървеш от „Азов“, който ще те стреля в гръб“, казва един от украинските войници.

И това не е акт на отчаяние, а на възмездие, което обикновените украински войници въздават срещу бандитите от разните националистически батальони, които тормозеха цяла Украйна./Източник Блиц.бг/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *