Ето защо фотографът на Борисов така неистово скача срещу президента Радев

България отблизо

„Президентът Румен Радев легитимира партия „Възраждане“ все едно екстремистите, бабанките, бомбаджиите, биячите и платените брандирани елементи на Костадин Костадинов по време на протестите през цялата 2020-та година, гарнирани с поръчкова русофилия, субсидия, изхарчена за палат и отявлена, нескрита омраза към български граждани, полицаи, журналисти, са някакъв фактор или имат значение за визията на България“.

Това написа в личния си фесйбук профил фотографът Виктор Димчев, който се прослави като „фотографът на Борисов“, защото от самото начало на протестите у нас, следи броя на протестиращите хора пред Министерски съвет.

„Очаквам следващите поканени за консултации да са ОМО Илинден, партия ДОСТ, защо не БНС, Движение Шипка, Валтер Калашников, Динко от Ямбол, Перата от Росенец, пенсионираните разведки или някаква друга мащабна група с отговорно национално поведение.

Убеден съм, че имат чудесни изборни идеи, които си струва да обсъдят с Юмрука на тукашната политика“, допълни фотографът.

„Жалко, че Ал Кайда нямат клон в България, иначе и тях щяха да ги поканят на консултации в Президентството на Република България“, написа още Димчев.

Едва ли ще има значение, но все пак бихме попитали Виктор Димчев откъде черпи сведения, че президента би поканил на консултации Ал Кайда, или Динко от Ямбол?! Защото той го казва с такава убеденост, като че ли това е свършен факт. А то съвсем не е така.

Тези приказки са само някакви фриволни умопостроения на Димчев, понеже не се основават на нито един факт от действията или биографията на президента.

Не ни се иска да го кажем, но май тази фриволност е породена от външни внушения, които могат да се проследят до кабинета на министър-председателя. Понеже никой друг няма интерес да дискредитира така невъздържано президента, освен неговия основен опонент Борисов.

Това е!

Tagged

1 thought on “Ето защо фотографът на Борисов така неистово скача срещу президента Радев

  1. Този фотограф е със слабо зрение. Защо не скача срещу Мая Манолова? Коя е тая, че президентът да я кани? Кого представлява тя – 5 човека и половина! Тя и Отровното трио яхнаха протестите на насъбралото се българско недоволство, но българите проумяваха, че и Мая и триото са нещо фалшиво и участниците в протестите оредяваха. Оставаха да протестират активистите на платените отвън НПО. Но президентът не схвана същността на протестите, превърнати от триото в канал на източване на народната енергия и отклоняване на вниманието от най-голямата заплаха за човечеството – глобален жесток медицински фашизъм! Триото веднъж не постави темата за затварянето/локдаун унищожаване на икономика и бизнес, поражданата безработица, бездоходност, насилствени мерки с маските, изнудване с карантини, PCR тестове, дистанционно обучение, заседания на парламентарни и общински комисии и ваксинации. Да, именно изнудване. И днес това трио поискало от президента провал на изборите! От триото поискали членовете на секционните комисии да бъдат ваксинирани! И ако предложението им приеме нормативна форма, не знам ще има ли кандидати за членове на комисиите. И тоя фотограф е перманентно невиждаш, ами се захванал с ПП Възраждане, получила 1%подкрепа от избирателите. Ще имат ли народната подкрепа Мая и Отровното трио ще видим на изборите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *