Излязоха скандални разкрития за сина на Байдън! Той участвал в нелегални дейности и бил зависим от…

Свят

Конгресът проучва скандалното съдържание на лаптопа на сина на президента на САЩ Хънтър Байдън. Това съобщи в неделя републиканският член на Камарата на представителите Даръл Исса пред Fox News.

„Това трябва да се проследи до върха, до „големия човек“. И това изисква специален прокурор, но в същото време ние го разследваме“, каза Исса.

Според думите на политика основното веществено доказателство е лаптопът. Той също така отбелязва, че човек, който държи на компютъра си снимки на колекцията си от наркотици, трябва да носи отговорност пред закона.

Освен това членът на Камарата на представителите добавя, че има голяма вероятност Хънтър да е превозвал наркотици, когато Джо Байдън все още е бил вицепрезидент на САЩ.

Даръл Исса също така подчертава, че по това време Хънтър Байдън е бил изключително уязвим за политическите опоненти на Джо Байдън заради пристрастяването към наркотиците.

По-рано беше съобщено, че скандалът със сина на американския президент може да получи продължение. Информаторът, който по-рано е предал на журналисти лаптопа на Хънтър Байдън, казва, че разполага със стотици гигабайти непубликувани данни.

Според него, там има хиляди лични видеоклипове и снимки, както и архивирани имейли, свързани, наред с други неща, с финансовите дейности на Байдън-младши.

По време на войната в Украйна стана известно също така, че Хънтър Байдън е участвал във финансирането на американската програма за създаване на биологични оръжия в украински лаборатории.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *