Изненада: Армията на Беларус се готви за нещо голямо! Ето кога ще стане!

Свят

Войските на Русия и Беларус масово прехвърлят тежка техника към границата с Украйна, за което тревожно съобщават прозападни беларуски и украински източници.

Министерството на отбраната на Република Беларус съобщава, че беларуските военни по време на внезапна проверка на бойната готовност на армията са направили марш до границата с Украйна и са изградили преход през Неман.

Припомняме, че след няколко дни Путин ще се срещне с Лукашенко за пръв път от 2019 г. Значи има нещо сериозно за обсъждане. А всички знаем, че в момента руският президент е зает изключително с хода на специалната военна операция в Украйна. Следователно каквото и да говорят Путин и Лукашенко, то ще има връзка с войната.

Знаем още, че след частичната мобилизация, Русия се готви да нанесе решаващ удар на Киевската власт, който да сложи точка на войната. Именно това, по всяка вероятност ще обсъждат двамата президенти. И няма да е за чудене, ако армията на Беларус, подкрепена от руската групировка в Беларус, навлезе в Западна Украйна, точно когато и руската групировка започне своя решаващ удар срещу режима в Киев.

Това, по всяка вероятност, ще стане при едно условие. Ако САЩ и НАТО продължат да изпращат в Украйна оръжие и кадрови военни, маскирани като наемници, които да попълват колосалните загуби на украинските въоръжени сили.

Междувременно в Украйна избухна паника заради възможността за подобно развитие на събитията. Паниката се подхранва от факта, че върху военната техника на беларуската армия внезапно се появиха червените квадрати. Тези символи са свързани с маркировки за участие във военни действия, за да могат войниците да различават своите от чуждите. Което значи, че Беларус се готви за евентуални военни действия.

Това пък от своя страна означава, че Кремъл се готви за много сериозен решаващ удар, който да реши хода и предопредели изхода от войната.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *