Илиян Василев и ДБ искат да свалят Радев! Ето скандалните причини!

България отблизо

В своя профил социалната мрежа Фейсбук анализаторът Илиян Василев посочи, че било крайно време Румен Радев да бъде разглеждан не като гарант, а като заплаха за националната сигурност на България.

Според Илиян Василев и ДБ най-голямото основание за искане на импийчмънт на президента било това, че Радев се е поставил над парламента, с което е нарушил конституцията, като „еднолично пренебрегнал задължителни за изпълнение от всички институции решения на най-висшия орган на власт у нас – Народното събрание.

Припомняме, че „висшият“ орган на властта реши да се доставя оръжие за Украйна. Нашите западни „партньори“ поискаха още повече. Ние да си дадем оръжието на Украйна, а те някога в неизвестното бъдеще да ни доставят модерно западно въоръжение.

Както се казва „трай коньо за зелена трева“.

А „нарушението“ на Радев бе отказът му да доставя повече оръжия за Украйна, както и напълно да се разоръжим.

Другото „нарушение“ на президента Радев, според Василев и „демократите“ от ДБ било, че Радев ясно и категорично каза, че България ще наложи вето на нови брюкселски санкции срещу Русия, ако те включват ядрената енергетика. Според нашият президент ядрената енергетика е стратегическа част от българската икономика, без която страната ни не може да съществува. Припомняме, че „демократите“ от ДБ искат да си затворим и въглищните централи, без да ги е грижа, че тогава трябва да затворим и България.

Но на тях им е лесно. Те може вече да имат запазени топли местенца някъде на Запад. А какво ще стане с народа май хич не ги интересува.

Но пък искат импийчмънт за президента Радев. Явно защото не иска да ги слуша и да играе по тяхната свирка.

Накрая ще посъветваме Василев и ДБ да се огледат, да се ослушат и тогава може би ще разберат, че за по-голямата част от народа български, тези така наречени от тях „нарушения“ на Радев, не са нарушения, а точно обратното.

Това е истинската защита на националните интереси на България, които нашенските „демократи“ искат да харижат на чужди държави.

Между другото точно затова хората гласуваха за Румен Радев. И той изпълнява предизборните си обещания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *