ИТН тропнаха по масата: Не искаме избори, но не искаме и правителство, начело с Петков и Василев!

България отблизо
”Не искаме кабинет с Кирил Петков и Асен Василев, вече видяхме какво направиха те. От избори не се страхуваме. Нашият работодател иска да работим, но виждате какво се случва. Но не е сега моментът за избори, а и по-голямата част от обществото ни не искат това, показват проучванията. Това заяви Станислав Балабанов от ”Има такъв народ”.

„Първо трябваше да се случи официалната част по връчване на мандата вчера и след това да започнат дискусиите. Очакваме официална покана и тогава ще се отзовем на масата на преговорите“, посочи депутатът пред БНТ.

„Днес ще стартират разговорите с“ Продължаваме промяната“, поне така чухме от медиите“, допълни той.

„Ще излъчим преговорен екип, така че разговорите да се случат по най-добрия начин. От БСП имат нелеката задача да обединят останалите представители на партиите. Важно е да имаме ясна програма за действия, защото обществото вече не търпи това положение“, заяви той.

„Отговорност на БСП е кого ще подкрепи за министър-председател, трудно е да изберем най-харесвания, но ще се обединим около този модел, за да изберем най-доброто. Ние ще коментираме и ще използваме като фундамент логиката на трите партии. Трябва заедно да вървим в една посока“, категоричен е той.

„В политиката избираш по-малкото лошо, не си застрахован какво ще стане после“, смята още той. „Може след 6 месеца някой да е преял с власт“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *