Каракачанов в „патриотичен“ възторг: Армията не се уплаши от Османската и Руската империя!

България отблизо
”В историята на Българската армия е имало много предизвикателства, с които българските воини са се справяли с чест.
„Тя не се уплаши от Османската империя – победи и превзе Одрин. Не се уплаши от Британската империя и я размаза на Дойран, не се уплаши от Руската империя и побеждаваше в Добруджа. Една пандемия не може да уплаши българските воини – спортисти. Убеден съм в това“.

Това заяви министър Каракачанов при награждаване на военни спортисти.

Бяха връчени купи и поздравени отличените спортисти, треньорите, командирите на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, на Съвместното командване на специалните операции генерал-майор Явор Матеев и заместник-командира на Военновъздушните сили генерал-майор Петьо Мирчев за успехите, постигнати от техните отбори в държавните военни шампионати за изминалата година.

А защо Каракачанов избягва да си припомни, че без подвига на руската армия, България и досега щеше да бъде турски вилает?! 

Защо Каракачанов не си признае, че премиерът му е в отлични приятелски връзки с турския президент Ердоган, и затова всичко в държавата отново ще зависи от неговия авер Ахмед Доган?! А Каракачанов, патриотът, прислужва и на Борисов, и на Ердоган с мълчанието си по този въпрос?!

Защо този пишман патриот, който се готви да замени друг „патриот“ Валери Симеонов, не си признае, че подготвя страната ни за ново турско робство?!

Защото е неудобно ли?! Или защото се дават много мъни?! И има много власт?!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *