Караянчева изплака: Сгреших, хора, простете ми! Вижте причината за внезапния катарзис на дамата с „оня прякор“

България отблизо

„В безпрецедентна ситуация сме и на моменти всяко решение изглежда предпоследно. Мисля че ще помогне, ако си казваме по-често „сгреших, извинете“.

И не, не говоря за експертите и лекарите, макар че щеше да е добре СЗО да бяха взели да се разберат най-после по въпроса за ползата от маските. Говоря за себе си“. Това пише в личния си фейсбук профил председателят на Народното събрания Цвета Караянчева.

„Снощи казах по бТВ, че замразяването на депутатските заплати е популизъм. Сгреших. Извинете. Не е популизъм не защото хазната няма да усети нашето замразяване. Не е популизъм, защото е редното нещо, което да направим в момента. Може да не е кой знае колко полезно, но е редно. Снощи сгреших, днес се извинявам. А вие бъдете здрави и се пазете!“, пише още тя.

Припомняме, че вчера тя нарече замразяването на заплатите популизъм. И се обяви за увеличението им!

Както винаги не чу и не разбра, че първо трябва да пита, после да говори.

А тя, горката, за пръв път каза голата истина.

Разбира се, че е популизъм, но не съгласува думите си с Вожда, който в същото време се удряше в гърдите и разказваше охотно по телевизиите каква голяма жертва правят министри и депутати, като замразяват заплатите си в името на народа.

Така двамата изпаднаха в пълно противоречие, единият приказва едно, другият – друго.

Според източници от парламента, Борисов звъннал на Караянчева, вдигнал й скандал, че омаловажава думите и обещанията му, прави го за резил и й наредил веднага да оправи нещата. Иначе ще я махне от сладкия пост.

Затова днес цъфна пост във Фейсбук, в който тя си посипва главата с пепел, но написан нескопосано с грешки  и предизвикващ смях.

Вчера казва едно, днес се извинява.

Съответно или не знае какво говори, или трябва да говори само това, което й наредят.

Е, на кого да вярваме?

Май вече на никого.

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *