Командирът неочаквано: Русия тайно ЗАВЛАДЯ България! Борисов и ГЕРБ си ОТИВАТ!

България отблизо

Още патриархът на българската литература Иван Вазов, в своя чудесен разказ „Негостолюбиво село“ каза, че ако Западът си мисли, че може да намали по някакъв начин руското влияние в България, то той жестоко се лъже.

Истината е, че България и Русия са свързани от вековете, и хора като Иван Костов, Росен Плевнелиев или Бойко Борисов не само че не промениха този исторически факт, но със своите действия, предизвикаха невероятна вълна от русофилия, която заля цялата страна.

Грубоватото охулване на всичко руско, обявяването на Русия за враг на България, спирането на стратегическите за България руски енергийни проекти Южен поток, Бургас – Александруполис, както и нашата АЕЦ „Белене“, само вбесиха до крайна степен българите. И насочиха гнева им към споменатите „персони“, както и към колективния Запад.

Ето защо, с мъка на сърцето, човекът, който говори само с теменужките на прозореца си, главният приватизатор, който разсипа мощната българска икономика, трябваше да признае, цитиран от frognews.bg, че руското влияние в България вече е факт.

И забележете, това става по време на „конференция“ за „Хибридните заплахи срещу България“. Значи България била заплашена от Русия, а?!

Костовият „Център за анализ и управление на риска“ пък хленчи, че заради Русия било разрушено желанието на България за членство в НАТО и ЕС. Мнозинството от партиите в парламента били с проруска ориентация. Президентът Радев бил с проруска ориентация. Българската прокуратура демонстрирала „опасна“ близост с руската.

И което е най-лошото за костовисти, гербаджии и соросоиди, тази „неблагоприятна“ тенденция, в бъдеще  щяла само да се засилва.

Какво означават тези думи на Командира? Ами много просто.  Означават следното: Говорещият с теменужки, без да иска твърди, че Русия е завладяла България. И, че щом тази „неблагоприятна тенденция“ ще се засилва, то Борисов и ГЕРБ трябва да бягат, докато е време.

Най-напред да кажем на Иван Костов и малцината негови подгласници, че България и българските институции са узурпирани от Запада. И това е истинската заплаха. Защото по заповед на своите господари, тези уж български институции, се мъчат да унищожат България. Както и българския народ. Неоспорим факт е, че именно управлението на тези, пълни с предатели и чужденци, небългарски институции, тотално разруши нашата икономика. И България потъна в най-страшната демографска криза, която нашата история познава.

А иначе, говорещият с мушанките е прав. Руското влияние в България само ще се засилва. Защото се убедихме от собствен опит, че Западът иска да ни унищожи. И че Русия е единствената държава в целия свят, която има интерес от силна славянска и братска България на Балканите.

А приказките, че сме били зависими от Русия, са празно дърдорене на няколко кухи глави. Защото истината е, че ние зависим само от себе си. От собствения си ум. И от собствената си смелост.

Ако имаме смелост да не се подчиняваме на Запада, ще развиваме собствена икономика. И няма да сме колония на Вашингтон и Брюксел.

Една Финландия например,  има стокооборот с Русия, несравнимо по голям от нашия. А икономиката й, почти изцяло е ориентирана към руския експорт и импорт. Никой обаче не казва, че е зависима от Русия.

А не е зависима, понеже нейното производство е марка за качество. И с това качество стои стабилно на руския пазар. И няма търговски дефицит като нас, въпреки, че и тя, почти на сто процента, ползва руска енергия.

Христоматиен е примерът със Северен поток. Прибалтийските страни, притиснати от янките и собствената си глупост, не разрешиха през шелфа им да бъде прокарана тръбата за газопровода. И потриваха радостно ръце, че са „прецакали руснаците“.

Финландците веднага сами се предложиха, и тръбата мина през техния шелф. Сега печелят от транзит, а и цената на газа им падна чувствително.

А прибалтийските страни „спечелиха“ единствено  висока цена на газ.

Също като нас. Задето Борисов отказа трасе на Русия за Южен поток. И сега сополивите сороси плачат, че нашият газ и бензин били най-скъпи. Ами да не би Вождът на ГЕРБ да си мисли, че като обявява Русия за враг и се мъчи да я препъне на всяка крачка, руснаците ще му се молят?

Хиляди пъти народът каза на Борисовците: Като нямате ум и смелост да се противопоставите на Запада и да водите самостоятелна политика, която се ръководи от българския национален интерес, тогава се махайте от властта!

И понеже не се махат, нека им кажем, че ако не го направят по лесния начин, ще стане по трудния. Но тогава нека се сърдят само на себе си.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

2 thoughts on “Командирът неочаквано: Русия тайно ЗАВЛАДЯ България! Борисов и ГЕРБ си ОТИВАТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *