Корнелия Нинова: Разговорът между мен, Златев и Божков е във фантазиите на Борисов и част от тактиката му да обвинява другите за своите грешки

България отблизо
Никога през живота си не съм стъпвала в офиса на Васил Божков. Никога не съм искала и получавала пари, облага или подкрепа за каквото и да е от него. Не съм пращала посредници. Няма общ разговор между мен, Златев и Божков. Който продължава да хвърля подобни димки, да бъде така добър да извади доказателства, да ги прати на органите, които да проверят. Иначе ще трябва да си защитавам името както трябва.

С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира хвърлените преди няколко дни бомби в централата на ГЕРБ, където бе спомената среща между нея, Васил Божков и Валентин Златев.

 

Припомняме, че според обвиненията на управляващите Нинова се опитва да попълни изпразнената по времето на нейното управление касичка на БСП и заговори за евентуална коалиция между левицата и бъдещия политически проект на бившия вече хазартен бос.

 

„Проектът на Божков не ме интересува, всеки може да прави, каквото си иска. Най-малко пък ме смущава такъв проект на Божков“, отсече Нинова.

 

„Традиционната тактика на Борисов е, когато е притиснат, да се опитва да въвлече опозицията и да прехвърли отговорността, включително на опозицията. Виждам също, че в последните месеци се организира агресивна кампания срещу мен в лично качество, заради наближаването на изборите в БСП. Казусът Божков-Борисов ще продължи очевидно дълго и ще се подхвърлят димки, в които се опитват да въвличат и опозицията. Никога не съм стъпвала в офиса на Васил Божков, не съм искала или получавала пари или подкрепа от Божков, не съм пращала посредници в офиса му“, категорична бе Нинова.

Източник: Фрогнюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *