Лора Караджова призна: Живея сама с дъщеря си, не намерих любовта

Лайф зад паравана

Лора Караджова се е разделила с бащата на детето си Валентин Славов.

Това тя призна пред зрителите на „Черешката на тортата“, когато се наложи да покаже големия си и удобен апартамент в София. Тук живеем само с дъщеря ми. Тя е страхотно дете и съм щастлива, че я имам. Гледам я сама, а когато съм на участия, а пращам при майка си и баща си. Понякога я гледа и татко й, каза певицата.

Преди време Лора беше безумно влюбена в половинката си Вальо и дори отиде да живее с него във Варна. Постепенно обаче морският град й омръзна, а в младото семейство се появиха първите пукнатини. Валентин е ски-инструктор, работи по половин година, а доходите му са ниски. Щерката на Данчо Караджов е свикнала на лукс и доста скоро след раждането поднови участията си, за да носи доходи вкъщи. Постепенно тя превърна половинката си в свой сателит и я сложи под чехъл. Докато се кълчи из дискотеките и клубовете, или записва нови парчета, Валентин гледаше детето и въртеше домакинството.

Накрая и на двамата им омръзна с разменени роли, той беше унизен, че го храни жена му, а тя недоволна, че е случила на мъж, който не може да издържа семейството.

Така тя се оказа сама с Алиса в София, а той през зимата е в Банско, а през лятото във Варна.

Дали са скъсали напълно, миньончето не обясни. Само каза, че се оправя сама с почти всичко.

Лора се оказа доста оправна в кухнята, но винаги готви по книга, за да е сигурна, че ястието ще стане добре. Не обича да експериментира с тенджерите, а само с музиката.

Въпреки слуховете за чепатия й характер, тя се оказа позитивен и усмихнат човек, но гостите констатираха, че е тъжна, защото още не е намерила истинския мъж на живота си.

Tagged

1 thought on “Лора Караджова призна: Живея сама с дъщеря си, не намерих любовта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *