Маноил Манев скочи на Бойко Рашков. Хората ги е страх да не им почука!

България отблизо

Когато МВР започне да прави избори, когато министърът на вътрешните работи започне да се хвали, че е направил изборите и е избрал НС, повярвайте ми, негов пратеник може да почука на всяка врата, когато сте от другата страна на неговата палка.

„Тази комисия е единственият вариант според мен да приключим с плакатните изказвания на министъра на вътрешните работи или на някой друг, на политически лица. Това каза народният представител от ГЕРБ – СДС Маноил Манев по време на дебата по създаване на Временна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства за прилагането на СРС от МВР по отношение на граждани, участващи в предизборната кампания, предаде Агенция „Фокус“.

„Да покажем пред българските граждани, че всеки, абсолютно всеки има право да има своите политически пристрастия, да участва в политическите процеси и че това му конституционно право е гарантирано от правилата на играта. Когато МВР започне да прави избори, когато министърът на вътрешните работи започне да се хвали, че е направил изборите и е избрал Народното събрание, повярвайте ми, негов пратеник може да почука на всяка една от вашите врати, когато сте от другата страна на неговата палка“, заяви Маноил Манев.

В същото време много социолози отчетоха, че тези избори бяха най-честните досега.

Нямаше корпоративен вот, нямаше купен вот и МВР си свърши отлично работата.

Но резултатите не бяха в полза на ГЕРБ и това вбеси Борисов и вярната му клика.

А Манев тепърва трябва да доказва, че някой му е чукал на вратата и че изобщо народът се страхува от Бойко Рашков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *