Мая Манолова: Поведението на Борисов е жалко. Гледа на изборите като на война, а все още не е научил за какво отговарят институциите

България отблизо
Идеята на премиера Борисов, че ми помагал, че ми давал милиони, показват, че той не разбира как функционират институциите у нас. Това е много жалко поведение. Всички ние трябва да сме слуги на народа. Това каза Мая Манолова пред журналисти.

Тя уточни, че, ако моделът за управление на София и държавата, е бил друг, вероятно нямало да се кандидатира за кмет.  Генерално сбъркан е моделът, по който се управлява София и който беше мултиплициран в страната, категорична е Манолова. Публичните пари се харчат неефективно и се плаща на едни и същи хора, допълни тя.

Моделът е например, когато няма детски градини. Хиляди деца пораснаха в списъците за чакащи, допълни Манолова. Ще има битка и състезание не срещу един кандидат, а срещу модела. Ще има балотаж между тези, които искат промяна, и тези, които защитават статуквото.

Аз няма да позволя нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк, категорична е Мая Манолова. Не гледам на тези избори като война, като на битка. Аз гледам на тази кампания като една възможност да извадим начина на управление в столицата на светло и самите граждани да се включат в управлението на града.

Борисов тръгна с негативна кампания, а обвинява нас в негативност.

Вижте всички изказвания, негови и на хората му, в тях няма никаква толерантност, а само нападки.

Всеки ден към нас се изстрелва поредната помия. Без аргументи, без факти, просто така.

А ако съвсем нямат какво да кажат, викат в студиата някой да ни обвини в нещо.

Предпочитам градивен диалог, но няма с кого да го проведа.

Срещам стена от враждебност и ехидни усмивки.

Нищо повече.

А избори не се правят така, завърши Манолова.

 

Tagged

1 thought on “Мая Манолова: Поведението на Борисов е жалко. Гледа на изборите като на война, а все още не е научил за какво отговарят институциите

  1. ДА МАЯ РАЗСЪЖДАВА КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК,КОЕТО Я ПРАВИ ДОСТЪПНА И ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИЗБРАНА НА КМЕТ ЗА СОФИЯ !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *