Мая Манолова призова Борисов: Не вдигайте ръка срещу народа си!

България отблизо
Г-н Борисов, спрете заповедта за повторно премахване на барикадите! Не допускайте репресии над мирно протестиращите хора! Спрете ритуалните танци, с които целите да удължите политическия си живот!

За това призова Мая Манолова от „Изправи се.БГ“.

 

Ето какво каза още тя:

 

Вслушайте се в гласа на гражданите, вместо да хвърляте редовите полицаи, чиито семейства също са на протестите, срещу хората!

 

Подчинете се на волята на народа, в чиито интереси сте се клел като премиер!

След насилственото премахване на палатковите лагери на 7 август сутринта и изграждането на нови лагери, заповедта за повторното им разрушаване е директна провокация към протестите, която ще лежи на Вашата съвест.

 

Не лъжете, че протестиращите се опитват да окървавят протеста. Това не отговаря на истината. Протестът е мирен и не хората на площада искат кръв. Хапете до кръв Вие, защото браните властта си вече със зъби и нокти.

 

Г-н Борисов, гневът на гражданите е алтернативата Ви – да хвърляте полицията срещу хората е предателство срещу народа Ви. Не се позорете с такова предателство! Ако отново предизвикате протестиращите граждани с необоснована агресия, ще изконсумирате цялата чаша на народния гняв.

 

Спрете щурма на МВР срещу хората в палатките! Идете си с мир и не вдигайте ръка срещу народа си!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *