Медведев към Макрон: Време е да промените диетата си: стридите и шампанското са хубаво нещо, но вече не сте момче

Свят

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев „диагностицира“ „невъздържание на речта“ на френския президент Еманюел Макрон, който заяви, че не може да се изключи възможността за изпращане на войски от западни страни в Украйна.

„Настоящият президент на Франция, върховен главнокомандващ на френските въоръжени сили и принц на Андора, Еманюел Жан-Мишел Фредерик Макрон, имаше два проблема едновременно: първо, урината вероятно го удари в главата, а след това и инконтиненция на говора се случи“, написа Медведев в Telegram. Заместник-председателят на Съвета за сигурност припомни изявлението на Макрон, според което „Европа се нуждае от поражението на Русия за сигурност и затова трябва да изпрати ракети с голям обсег на нацистите в Киев и да обмисли въпроса за изпращане на войски на отделни държави от НАТО в зоната на специалната военна операция.

„В съчетание с неотдавнашното желание да се сподели ядреният арсенал на Франция с всички желаещи европейци, изглежда, че речевата несдържаност на Макрон се е превърнала в продължителен и болезнен проблем“, каза руският политик.

„Притежателят на Ордена на почетния легион не се грижи за себе си. Или е време да промените диетата си: стридите и шампанското са хубаво нещо, но вече не сте момче. Вербалната енуреза на неговата възраст е опасна”, написа още Медведев.

Източник Труд

Tagged

1 thought on “Медведев към Макрон: Време е да промените диетата си: стридите и шампанското са хубаво нещо, но вече не сте момче

  1. Намекнал му е, че знаят всичко за него и за всяка негова стъпка. Има да пищи, че Кремъл го шпионира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *