Могъща Русия наблюдава пируетите на Запада и скоро ще ги спре

Свят

Израелската криза не е краят, а само част от едно грандиозно преразпределение на света, след което ще пламнат Близкия изток, Европа и Тайван. Такава прогноза направи за изданието Правда.ру специалистът по разузнаване Георгий Рипер.

 

„Сега мнозина пишат умни прогнози за „Протокола Самсон“ (използване на ядрени оръжия от Израел) или „Паркинг“ (унищожаване на Газа), преминавайки от Украйна към палестинско-израелската криза. Въпросът е много по-широк. Това е част от ново, грандиозно преразпределение на света, който се установи след Втората световна война“, отбелязва той.

Сега всъщност израелските войски вече започнаха да изравняват Газа със земята. Според отдавна разработван документ Газа първо се унищожава с ракети, след което тежки танкове и специални части разчистват района, а после булдозери изравняват всичко със земята.

„Израел ще „прочисти“ ивицата Газа, предизвиквайки миграционна криза и взрив от агресия от страна на ислямския свят. САЩ ще въведат самолетоносачна група. Но кой ще попречи на Иран да даде на Хамас или Хизбула противокорабни ракети, които да унищожат американските самолетоносачи, а на Либия стари стратегически Ту-22?

А потънал американски самолетоносач това не са ти булдозерите в Газа. Може вече да започнем да говорим за възникването на въпроса за физическото съществуване на Израел. И в отговор, Западът може да започне да унищожава страните от арабския свят със своята прословута ядрена сила, споделя експертът

Този опит за унищожение, обаче, ще срещне категоричният отговор от могъща Русия. И светът няма да бъде подложен на унищожение.

Специалистът по разузнаването смята още, че „мигрантите (предимно мюсюлмани) в Европа ще започнат да палят и колят същата тази Европа“, причинявайки гражданско-религиозни и просто цивилизационни войни в ЕС.

„Повярвайте ми, много хора ще искат да ловят риба в размирни води и да не пропуснат предимствата си, когато се преразпределя света“, казва Георгий Риперт.

Кризата в Израел ще отвори вратите на ада, затова в Близкия изток и Европа, в целия свят ще гори, кръвта ще тече по меридианите.

Експертът не изключва и други големи конфликти: Китай ще започне военна операция и ще превземе Тайван, поляците ще дойдат да завземат част от Украйна, Индия и Пакистан ще преразпределят Кашмир (което е опасно, тъй като и двете страни са ядрени сили). ). Подкрепяните от САЩ японци и КНДР с ядрени оръжия ще решат да затворят „цивилизационно-териториалните“ въпроси. Северен Кипър може да се превърне в гореща точка. Сърби и албанци ще се бият за Косово на фона на горяща Европа. „Свободна Ирландия“ ще помни своята независимост и векове на унижение от Великобритания. Ако Великобритания бъде отвлечена от Ирландия, Аржентина може да си спомни своите Малвински острови

„Така че, през този период на войни преди подреждането на световния ред най-спокойно ще бъде сред пингвините на полюса, във Ватикана (макар че и това не е факт) и далечна Австралия.

И също, колкото и да е странно, ще бъде спокойно и в огромната ядрена Русия. Мисля, че тя ще се справи с Украйна, както и с НАТО. Русия е формулирала своите принципи на новия свят и седи и наблюдава – отбеляза експертът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *