Набиха обръчите на Борисов в САЩ! Заплашиха го с оставка! Вижте с какво го притиснаха!

България отблизо

Бойко Борисов заяви пред родни журналисти в Ню Йорк, че от думите на президента на САЩ Доналд Тръмп разбрал,  че „които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблеми“.

Ние не искаме да имаме проблеми и само  газовият хъб ще ни спаси,  коментира стреснат премиерът речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН. В нея американският президент размаха пръст на Меркел заради „Северен поток“ и намеренията на Германия да увеличи доставките  от Русия.

„Които ще купуват руски газ в ЕС, ще имат проблеми със САЩ . Аз това не мога да го допусна и ще направя всичко възможно да не сме зависими от Русия. Затова предлагаме европейския газов хъб „Балкан“ и да имаме интерконектор с Гърция. Там ще се предлага американски  втечнен газ, ще има доставки  от Египет,  от Израел, отвсякъде и ние можем да си избираме. Ще купим този, който има най-ниска цена“ – потъна в блянове Борисов. .“Според мен само това може да ни спаси – европейският газов хъб!“

От какво да ни спаси бе, г-н премиер?

На Меркел мигна ли й окото от заплахите?

Някой изобщо трогна ли се?

Или само ние се разтреперихме като лист отбрулен…

На другите не им пука от Тръмп и неговите заплахи. Това е част от играта САЩ да иска да продава собствените си стоки и и икономически да владее Европа.

На нашия човек обаче му пука и при това много.

Не само защото за 10 години не направи нищо, за да имаме алтернативен източник на газ.

А защото знае, че съдбата му се държи от силните в САЩ. Там имат толкова компромати срещу него, че мога да го сринат за един ден. И даже в началото Тръмп отказа и да се ръкува с него.  Затова сега скача според тоягата.

Газ се дава, власт не!

Прекалено му е мила и скъпа.

А народа?

Всъщност какво му пука за народа!

Важното е да спаси кожата!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Набиха обръчите на Борисов в САЩ! Заплашиха го с оставка! Вижте с какво го притиснаха!

  1. Този ветропоказател банкянски, е срам за българите!Поучи се от Ердоган,бе долен,отвратителен страхливец, то САЩ досега много ни помогнаха, след като ще им купаваме 30 годишните тарасляници изтребители, но ти се посра от страх, нали, щото те държат за топките, ако ги имаш,де….Абе, тъпанари, човек да му се отще да пише с вашето НЕ СЪМ РОБОТ…НЕЩАСТНИЦИ

  2. А С КОЛКО ПРОЦЕНТА ИЛИ ПЪТИ Е ПО СКЪП АМЕРИКАНСКИЯТ ВТЕЧНЕН ГАЗ И С КОЛКО ПРОЦЕНТА ИЛИ ПЪТИ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА И НА ТОКА ? ИНАЧЕ, АКО Е ПО -ЕВТИН -АМИ ДА СИ КУПУВАМЕ ОТ ТЯХ. ДА, АМА НЕ. И ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОБЕЛВА И ДУМА КОЛКО СТРУВА АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *