Най-после откриха кой е отровил Мишо Бирата! Няма да повярвате какво се оказа!

Свят

След мнимото покушение на Русия  върху  бившия английски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, за което бе набедена Москва, гръмна нов скандал!

Според  английските вестници „The Sun“ и „The Telegraph“ е бил отровен и главният изпълнителен директор на „Бритиш петролеум“ Боб Дъдли! Разбира се, от  руснаците. Първо бил отровен, а после изгонен от Русия.

Този път не се е действало с „Новичок“, а друго тайно изобретение. Цитира се бившия негов колега Иля Заславски, който работел заедно Дъдли. Според Заславски,  62-годишният Дъдли е бил тровен бавно и методично, но така, че само да се почувства зле и да напусне страната, обаче без да умре. Просто да реши, че е болен  и да се оттегли.

Това се случило през 2008 година, обаче сега мистерията била разкрита и  колегата на Боб решил да проговори. Дали е проговорил наистина, дали не са му предложили солиден хонорар да изкаже съмненията си, не е ясно.

Но според двата вестника Заславски бил убеден, че само руските разузнавателни служби могат да приложат отровния химикал по този хитър начин.   Отравянето трябва да е извършено от професионалисти, за да е сигурно, че Дъдли няма  умре, разказва източникът.  Определено действаха  професионалисти, които можеха да управляват  тази отрова и да я накарат  да действа в продължение на седмици, коментира колегата на  Дъдли.

Западът е против хибридната война и фалшивите новини, но когато става дума за Русия, ги пуска на килограм.

Нито един лекар не е намерил нищо в организма на петролния шеф, но това не пречи от КГБ да са го отровили и то преди цели 10 години! А истината да лъсва сега.

Изобщо Русия да не се ослушва, а да вземе да поеме отговорността за всяка ангина, грип, инсулти, инфаркти, едидемии, пандемии  и де що е сполетяло човечеството през последните 20 години, а защо не и век?

Така ще угоди на запада и истеричният рев на тамошните соросоиди ще спре.

Да поеме и вината и за Първата и Втората световни войни и да се извини, че се е отбранявала и ги е спечелила! И на Наполеон да се извини, ако трябва!

Колкото до фалшивите новини, които загрижените еврочиновници искат лицемерно да спрат, може би първо трябва да погледнат собствените си медии.

Защото по тази логика можем да попитаме  кой прати на оня свят в оня мотел Мишо Бирата?

И да си отговорим.

Ясно какво! Нали?

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Най-после откриха кой е отровил Мишо Бирата! Няма да повярвате какво се оказа!

  1. Путин е отровил Мишо бирата! Путин разболя и Ваньо Танов! Ако не вярвате питайте мей или микрон!

  2. А а а а а а Има „Луда крава“,“Синя пъпка“,бяс,шап ,птичи грип,човешки грип и каквото ти душа сака от палитрата болести!Путин е виновен и руснаците и Кадиров!

  3. Лавров отива при Путин и казва: Вова, казват, че Тереза Мей била изнасилена! Путин отговаря: Кого обвиняват? Само мен или целия руски народ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *