Неадекватно: Ето какво направи украинска бронирана машина и всичко избухна!

Свят

Украинска бронирана машина на пехотата е нагазила върху върху руски противотанкови мини, въпреки че мините са се виждали много добре. Това е унищожила цяло пехотно подразделение. В момента на случката всичко изведнъж избухва в адски пламъци, съобщават световните издания.

 

По време на настъплението на украинските войски в едно от направленията в Харковска област украинските военни се опитват да навлязат на територията на населено място, но поради неадекватните действия на украинския механик-водач е ликвидиран цял мотострелкови отряд на ВСУ.

Докато напредва към селището, по неизвестни причини водачът на БМП-1 не обръща внимание на противотанковите мини, подредени в две редици. В резултат на това той преминава върху тях, което е довело до експлозия на една от мините и взривяването на още близо две дузини.

Експлозията е толкова мощна, че бойната машина на пехотата, която прикрива ескадрона, е разкъсана на място, като по очевидни причини не оставя никакъв шанс и за войниците.

Специалистите отбелязват, че просто е било невъзможно водачът-механик на БМП-1 да не забележи противотанковите мини ТМ-62, разположени в два реда, и затова действията му са квалифицирани като напълно неадекватни, което е довело до инцидента.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *