Неочаквано и шокиращо: Пращат Борисов в… Няма да повярвате КОЙ и КЪДЕ го праща!

Свят

Вчера, в интервю за една от най-големите американски телевизии Фокс нюз, президентът на САЩ нарече политиката на ЕС „катастрофа“.

Още по време на предизборната си кампания през 2016 г.,  Доналд Тръмп заяви, че ЕС унищожава държавите в Европа. Той буквално каза, цитиран от повечето американски медии, следното: „Гледам Европейския съюз, но виждам само интересите на Германия“.

Това изявление на Тръмп на практика означава, че Германия на Меркел, заедно с още една – две западни страни-подгласнички, е колонизирала европейските държави. И се опитва да ги унищожи по заповед на могъщите шефове на големите транснационални корпорации.

Може да не харесваме Доналд Тръмп, но това негово изказване разкрива, че той и неговото най-близко обкръжение разбират много добре какво се случва в света. И особено в Европа.

Разбира се, и огромната част от българския народ, отдавна знае, че трите правителства на Борисов, които са поставени на власт, именно от могъщите доскоро, транснационални западни корпорации, имат задачата да доунищожат каквото е останало от България. И от българския народ.

Но изказването на Доналд Тръмп, който тогава бе кандидат за американски президент, означаваше, че Тръмп започва борба с могъщите босове, които задкулисно управляват САЩ и целия свят.

Срещата Путин – Тръмп в Хелзинки доказа, че ръкавицата, която американският национален капитал, представляван от Доналд Тръмп, хвърли в лицето на глобалните транснационални корпорации още в края на 2016 г. не е била шега. По простата причина, че Тръмп прелетя океаните и отиде при Путин в Хелзинки, не за друго, а за да потърси съюзник, на чиято помощ да разчита, в жестоката схватка с Биг босовете на „Дълбинната държава“, както в САЩ наричат транснационалните корпорации.

В наша предишна статия отбелязахме, че Доналд Тръмп потърси и намери в лицето на Владимир Путин могъщ съюзник, с който да победи шефовете на „дълбинната държава“. А това означава, че досегашната неограничена власт на големите западни корпорации отива към своя край.

Очевидна е ползата за нас от това предстоящо ликвидиране властта на американските и западноевропейски корпорации. Защото те поставиха Борисов на трона в България. А всички знаем, че Владимир Путин и Доналд Тръмп не изпитват особени симпатии към банкянския бодигард. Точно обратното. Само преди две седмици, Путин и Медведев най-позорно изгониха Борисов от Москва.

Затова, със сто процентова сигурност, краят на транснационалните корпорации ще бъде край на управлението и на Борисов. И този край е съвсем близък.

В този аспект на разсъждения, не бива да се учудваме, че Тръмп скъса „приятелството“ с така наречения Европейски съюз. И каза истината, че той колонизира и унищожава европейските държави. Защото върхушката на ЕС в Брюксел бе назначена именно от босовете на „дълбинната държава“.

Вчера, в интервю за телевизия Фокс нюз, президентът на САЩ заяви следното, цитиран от bgr.news-front.info: „Казах на служителите на ЕС, че политиката им по миграционния проблем е катастрофа. Казах им: „Вие разрушавате Европа, разрушавате европейската култура, в тези региони расте престъпността и по-добре да направите нещо с това…“

Припомняме, че Владимир Путин повтаряше същото, много преди Тръмп. Дипломатично, но и много категорично, руският лидер обясняваше, че миграционната вълна унищожава традиционната култура и самите основи на европейските държави.

Владимир Путин направи и нещо много повече от голите обяснения. По покана на законното сирийско правителство, той даде заповед на руските Въздушно-космически сили да ликвидират армията от терористи в Сирия. И по този начин да намалят и прекратят огромната миграционна вълна към Европа.

Следващият начин за унищожение на Европа бе така наречената Истамбулска конвенция. Която Борисов тръгна да приема, пък се уплаши и не я прие. Сега пак иска да я натрапи на децата и учениците в България. Българският народ и народите в Европа, обаче, много категорично отхвърлиха всяка възможност за приемането на подобна конвенция.

Същото се случи и с Транснационалното търговско и икономическо сътрудничество/ТТИП/, което искаше да лиши държавите от правото им да определят какви стоки могат да се внасят на вътрешния им пазар и какви – не.

Може още много да се говори за това как ЕС унищожава европейските държави, включително и нашата. Но едно е ясно. Неформалният съюз Путин – Тръмп ще помогне и на нас да се избавим от Борисов и неговите пудели. Както и да развием българската икономика. И да върнем надеждата на милионите български граждани за по-достоен живот.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Неочаквано и шокиращо: Пращат Борисов в… Няма да повярвате КОЙ и КЪДЕ го праща!

  1. За мен Срещата Путин – Тръмп е добра новина и надежда за освобождение за България, дано и резултатите дойдат скоро, преди да са ни доунищожили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *