Пълно безумие! Откриха къде е чумата! И…отложиха евтаназията! Нова победа на Борисов срещу народа!

България отблизо

На извънреден брифинг по петляно време днес  Валентин Радев и Румен Порожанов, изданиха нови подробности по скандала с  болните от чума животни в Странджанско.

„Две са стадата, в които са  констатиранаи положителни проби,  обаче  ще отложим евтаназията на животните за известно  време“, каза Порожанов.   „Едното стадо е на баба Дора, а другото е в Болярово.

Днес трябваше да започнем  евтаназия на животните, обаче  ще я отложим. Една от причините да спрем процедурата е  спадналото  доверие в някои политически партии.

Затова спряхме ветеринарите и пристъпихме към заседание, за да успеем  да покажем документите, да обясним на хората и получихме уверението, че нашите действия са правилни“, каза пък шефът на вътрешното министерство  Валентин Радев.

Моля?

Я, повторете!

Пристъпихте към заседание, за да успеете да покажете или скалъпите документите? Каква е връзката между заседание и документи, че нещо ни се изплъзва?

Как така сте започнали евтаназия без документи и чак сега ги търсите?

Нинова каза, че не сме ги убедили, че има чума. Затова и спряхме да извадим всички документи, да имаме доказателства, опрадва се  Радев.

А убийство без доказателства как се нарича? Не е ли умишлено, г-н Радев?

Поне в НПК така пише.

След като е открита чума в две стада, защо бяха избите другите? Сега на заседанието доказателства за пред народа ли мъдрихте?

Порожанов пък се похвали, че е започнала  дезинфекция в населенети места, където има зараза. Гениално!

А не трябваше ли с това да се започне? Първо да се поставят под карантина  селата, да се направи дезинфекция, за да не се разпространява заразата и чак тогава да се пристъпи към евтаназия при ясно доказване на болестта?

В белите държави правят така.

У нас първо се избива добитъка, после се събират хора от цялата страна да помогнат на засегнатите /ако случайно има чума я разнасят из цяла България, като си тръгнат/ и чак накрая на някого му изгрява, че е нужна дезинфекция.

„Работим по всички въпроси за задържане на огнището и да  няма разпространение на болестта, започнахме да изплащаме и обезщетенията. Правим всичко както трябва и не е редно обществото да върви срещу нас“, изхленчи  Радев.

Чумата е ясно къде е. В сградите край жълтите павета.

Протестът беше за пари и животновъдите клекнаха за 15 лева, незнайно защо.

Властта си изми ръцете и отбеляза победа над народа.

Дори троловете млъкнаха.

Само Борисов тържествува. Е, далеч от епицентъра на събитията, но тържествува.

При такъв овчи народ с овчи реакции и овче  търпение вече е сигурен, че и камъни да падат от небето, ще ни упрявлява доживотно!

Нали, народе?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Пълно безумие! Откриха къде е чумата! И…отложиха евтаназията! Нова победа на Борисов срещу народа!

  1. Мисля, че народът ни е принуден да мързелува, да не разсъждава и да се отдава на апатия пред безизходното положение с този трети мандат на гениалните.???!!!…… бузпречните!!!???? способните???!? , а също и особено образовани …. гробари. И след като са имали наглостта да се кандидатират за трети път на Ежко стомничката ще се счупи.
    Макар че интеграцията създаде плеяда тролове, не всички в България са интегрирани.
    Така че „победата“ им е само една крачка към бездната, която те си построиха.

  2. Браво Станислава!!! Най сетне се намери един честен и образован лекар , т. е. Вие, който да постави правилната диагноза на нашия овчи народ! Всеки народ си заслужава управниците и съдбата! За сега Планът Ран – Ът се изпълнява успешно, но едва ли в нашата мила Родина ще се намерят качествени българи, които да попречат на този пъклен план. Мога още много неща да Ви напиша, но едва ли ще има хора, които да ги прочетат, защото в България станаха много пишещите, но много малко са четящите!!!

  3. Чума няма!!! Ако имаше, до сега животните трябваше да имат сериозни признаци…….а такива няма!!! Много съм ядосана на Президента––трябваше след всички тези неправомерни действия и лъжи, да обяви извънредно положение! И нещата щяха да се изяснят и всичко да си дойде на мястото…….в цялата държава!!!!! Той не следи ли последователността на събитията? Не разбра ли гадната ,,игричка,, на ГЕРБ??? Е до кога ще чакаме и ще ги търпим???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *