Нинова: През Конституцията, сглобката продава българския национален интерес

България отблизо

Всеки ден виждате нестабилност, липса на прозрачност и само договорки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в парламента, продължава модела на задкулисието.

Не подкрепяме бюджета, не подкрепяме промяната в Конституцията, заяви Корнелия Нинова в Стара Загора преди среща с кметове и общински съветници.

Досега това мнозинство записваше корупцията и кражбите в закони, сега вдигнаха нивото с най-висшия закон в страната. През Конституцията продават българския национален интерес и си разпределят държавата на порции, бе категорична тя.

Абсурд е да управляват хора с двойно гражданство, това е немислимо за българския национален суверенитет, каза Нинова. Тя посочи, че  чрез Конституцията „сглобката“ се опитва да разпределят регулаторите.

По нейни думи решението да се даде нашето ПВО и да се разположат други ракетни установки по нашето крайбрежие е още едно доказателство, че министъра на отбраната не е български министър и трябва да си ходи не само той, но и цялото правителство.

Нинова допълни още, че БСП е против да се съкращава срока на дерогацията, тъй като „всички експерти твърдят, че горивата ще поскъпнат“.

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *