Слави Трифонов разкри най-голямата мистерия за себе си и разби клеветниците!

България отблизо

С непредвидена неприятност започна срещата на лидера на „Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов със студентите в Пловдив. Тя се излъчва по партийната телевизия 7/8 ТВ, както и във фейсбук профила на Трифонов.

Не минаха и 5 минути от живото предаване и връзката се срина. След минута обаче излъчването бе възстановено.

„Не се показвам, защото трябва да се показваш, когато има какво да кажеш. Не може да се показваш, защото искаш да консумираш слава или има други интереси.

Сега сме поканени от тези хора, които са доста стреснати от нашия вид и затова сме тук. Много пъти сме били на среща със студенти, защото те са най-важните хора и те ще живеят в тази страна”, обясни Трифонов.

„Чул съм всякакви слухове за себе си, защо трябва да ги коментирам?”, попита Трифонов заместника си Тошко Йорданов в отговор на призива му към студентите да задават на Трифонов неудобни въпроси. „Престани с тези слухове, защото създаваш впечатлението, че това много те комплексира”, отсече той.

Трифонов коментира многократно добилия популярност израз: „Гласуваш за Слави, получаваш Тошко“, като заяви „Всъщност е точно така. Гласуваш за Слави и получаваш хората на Слави, така е“, каза Трифонов.

„Били сме на избори всеки ден в продължение на 19 години”, подчерта Трифонов, визирайки всекидневните си предавания по bTV.

„Присъствието или отсъствието ми в парламента не променя отговорността, която нося. Смятам, че човек трябва да  е почтен. Има хора, които се кандидатират, а после не влизат в парламента. Когато човек се откаже, сменя вота, заблуждава избирателите”, каза Трифонов в отговор на въпрос защо не фигурира в листите на ИТН за предсрочните избори.

„Мога да нося отговорност и отвън парламента. Така ще мога да бъда по-обективен и да взимам по-правилни решения.
Не мисля, че като гласуваш за ИТН, гласуваш само за Слави Трифонов в парламента.

„Всеки човек, който участва в този проект, го прави заради нежеланието на политическата класа да признае резултатите от референдума. Всички те са съмишленици, за които аз нося отговорност”, подчерта лидерът на ИТН.

По думите му всеки българин ще може да гласува, а с промените в ИК дали това конституционно право.

„Машинното гласуване ограничава купения вот и новите технологии не бива да се срамуваме и страхуваме. Ще направим всичко възможно да има електронно гласуване още в следващия парламента“, заяви Трифонов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *