Ново двадесет: Луна пише писмо на Джо Байдън! Няма да повярвате!

България отблизо
Ден след предизборното шоу в ефира на бТВ фолк дивата Луна Йорданова се появи за поредния кандидат-президентски дебат в БНТ. От нейното изявление става ясно, че е написала писмо – оплакване лично до американския президент Джо Байдън. В което подчертава, че едва ли не, е щяла да бъде удушена в студиото на бТВ. А на 15-ти ноември изпълнителката планира да нощува пред Белия дом.

“Когато ме изберете на 14-ти ноември, точно се качвам на 15-ти ноември се качвам на самолета, знам къде да отида, визата ми е готова. Парите стоят с имена, с банкови сметки, с офшорни истории, за които цяла България знае. А къде стоят – на бюрото на Байдън. Писмо съм написала още вчера, утре ще бъде изпратено.” – заяви Йорданова.

Ето какво гласи и писмото:

“Скъпи приятелю, Байдън, Джо, днес, на 24 октомври имаше дебат за кандидат президенти на Република България, в който аз бях поканена за участие. Когато прочетох първа точка от моята програма: “Лустрация в политическите и обществени организации. Незабавно отстраняване на всички бивши комунисти и служители на държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности. Съд и затвор за виновниците, които направиха България най-бедната и най-корумпирана държава в Европа“ – мен ме изгониха, бях нападната и щяха да ме удушат в студиото. Бях изгонена от национална телевизия. Само ние в България, скъпи Джо, не сме приели закон за лустрация от всички социалистически страни. Дори Украйна, която не е член на ЕС, прие закон за лустрация. 77 години комунистите грабят от българския народ. (…) Ние сме на прага на физическо изчезване, скъпи ми Джо!”

„Ако трябва ще спя пред Белия дом и ще върна откраднатите пари на българския измъчен народ.“ – закани се Луна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *