Няма да повярвате в кое предаване може скоро да видим Мастагарков! Ето какво призна Кен от „Игри на волята“

България отблизо Лайф зад паравана

Топ моделът Благомир Мастагарков, който отпадна на полуфиналите в „Игри на волята“ избира да влезе именно в „Игрите“, при положение че на два пъти преди това е имал покана да участва в „Ергенът“.

Отказвал е, защото мечтата му е била да участва в „Игри на волята“. Споделя още, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.

 

В скорошно подкаст интервю Мастагарков разказва още, че никога не е обмислял да играе с Мартин след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал. Пререканията между двамата пък, са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали фолкпевицата Емануела и моделът.

 

В „След Игрите“ Мастагарков разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима – фолкпевицата Деси Слава.

„За момента любовта ми куца, за последно имах приятелка преди три години“, призна той и добави, че е доста придирчив към дамите, не харесва тези, които прекаляват с корекциите. И намери за уместно да поясни, че самият той няма никакви корекции по себе си, въпреки активните спекулации по въпроса. „Никакви корекции нямам“, заяви той.

 

Иначе от „Игри на волята“ Мастагарков е излязъл с доста контузии по тялото. Бил е дори в тежко физическо състояние по време на играта, но е стискал зъби.

„Бях със зараза на белите дробове, никакъв въздух нямах, имах пулс 215“, разкри моделът, който дори се прекръсти пред камерата, че травмата на рамото, която доста от съплеменниците му смятаха за симулация, е съвсем истинска. „Преди два дни бях на физиотерапия, рамото още ме боли и съм на инжекции“, призна Мастагарков

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *