От „Пирогов“ проговориха за случая с Мустафа Емин. Разкриха нещо потресаващо!

България отблизо
Директорът на ”Пирогов” д-р Валентин Димитров с разкрития за случката със съветника на военния министър Мустафа Емин. Емин е проявил вербална агресия и заплахи към медиците на лечебното заведение, според дежурните в болницата.

„На 28 август в „Пирогов“ на регистратурата се регистрира Мустафа Емин като придружител на пациент. Детето му е паднало от 30-сантиметрова маса, като в болницата е преминало през рентген и всички процедури. Установява се, че трябва да отиде в шокова зала, за да бъде зашито. Преди него има 3 деца, а по спешност в същия момент влиза дете, което губи кръв. Приемат последното дете по спешност, за да му спасят живота – борят се за него час и 20 минути. През това време Мустафа Емин и двете му деца си играят и се забавляват във фоайето на болницата“, разказва д-р Димитров.

 

„Господинът и съпругата му стоят и чакат, вижда се на камерите, че започват да се изнервят и да звънят на медиците по звънеца. Няколко пъти се налага спиране на работа, за да се обясни на Мустафа Емин, че има дете по спешност. Също толкова агресивно, колкото физическо нападение, е някой да застане пред теб, да спомене здравния министър и да заплаши, че ще бъдеш уволнен. Шестима медици, с подписи и имена, дават тези показания. Поискал е имената им, за да ги „предаде на здравния министър“.

 

Никъде не е споменавано името на Министерството на отбраната, уточни шефът на „Пирогов“.

 

Дали сме докладите и записите на „Да, България“, каза още той. И допълни, че се е чул с военния министър Тодор Тагарев с готовност да му покаже записа.

 

Нито в един момент не е споменавано ЕГН или диагноза на пациента, нямаме нарушаване на личните данни, коментира шефът на болницата обвинението, че е публикувано името на Емин.

 

„Мустафа Емин излъга в интервюто – каза, че е дошъл с кървящо кърмаче на ръце, а в болницата не му е обърнато внимание. Първо – детето не е било с кървяща рана, това се вижда на записа. Второ – ако сега пуснем това дете в студиото, няма да можем да го хванем – далеч от кърмаче е“, завърши д-р Валентин Димитров.

Tagged

1 thought on “От „Пирогов“ проговориха за случая с Мустафа Емин. Разкриха нещо потресаващо!

  1. Когато си решил да правиш скандали от този род,поне да беше се огледал за камери-все пак сме в 21век и след като това е век на „спокойствието“,вече навсякъде има камери!А когато вече си се „осрал“,е по-добре да се разбереш с тези,които са те видели!Но от многото изучаване на „военните науки“,за да станеш и съветник на министър при това…..?Боже,дано не става война,че с такива „съветници“….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *