Плевнелиев със сензационна прогноза за БСП и „Има такъв народ“ при нови избори!

България отблизо

Очевидно се върви към извънредни избори. Не беше това волята на българския народ. Това коментира в предаването „Пресечна точка” по Нова телевизия президентът Росен Плевнелиев.

„Българският народ не заслужаваше такова отношение, не биваше да влизаме в тази тежка ситуация. Днес сме безнадеждно разделени и отиваме към едни тежки избори”, отбеляза той.

Според него сега трябва много внимателно да наблюдаваме нюансите на поведението на президента. „Ако се забърза с мандата – е едно, ако се забави, е друго. Той трябва да положи всички усилия, за да не стигнем до парламентарна криза”, заяви Росен Плевнелиев.

Той прогнозира, че на новите избори ще има донякъде потвърждаване на резултатите от 4 април.

„ГЕРБ ще добавят малко гласове, защото се държаха отговорно и имат ясна програма. БСП ще възвърне втората си позиция, защото ако пандемията се успокои, 100 000 възрастни хора ще излязат да гласуват.

ДПС пак ще са трети, още повече, че изборните промени, които се подготвят, ги устройват.

„Има такъв народ” ще претърпят сериозен минус, защото се отметнаха от основното си обещание и защото показват, че нямат идея как ще управляват нашата мила родина, посочи той.

„Демократична България” също ще имат проблем, тепърва ще излязат фактите около Росенец. Мисля, че нещата там не бяха случайни. Виждам сценарий в това, че в рамките на седмица излязоха записи от спалнята на Борисов… Точно в седмицата, в която бе планирана операцията в Росенец”, коментира Плевнелиев.

По думите му, Христо Иванов е информирал НСО за намеренията си и службата е знаела за акцията му на прословутия плаж. „Радев е имал информация за тази операция”, каза още той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *