Потресаващо! Алчни бизнесмени дефлорират деца! Вижте кошмарната истина за случая с разкъсаното момиченце в Равда!

България отблизо

Състоянието на 9-годишното момиченце от Москва, което пострада в аквапарк в Равда, е стабилизирано, съобщиха възторжено българските медии.

То бе прието  с огромна  кръвозагуба в болницата, почти в кома,  има сериозни разкъсвания на влагалището. Разкъсванията са зашити, прилята му е кръв и вече няма опасност за живота му. В момента лежи в гинекологията и до седмица няма да бъде изписано.

 

Мениджърът на аквапарка обясни,  че детето се е спускало по пързалката, след което по необясними причини е получило силни болки и кръвотечение и веднага било  откарано в болницата. Записи, разбира се, няма. Свидетели не бяха открити.

Той допълни, че са минали  проверки от  експерти, които са  проверили  техническото състояние на съоръжението и не открили никакви  проблеми. Пързалката си била напълно изрядна. Толкова изрядна, че детето едва не почина, „изнасилено“ и обезчестено от силна струя вода в края на трасето, където вместо басейн, има улеи с още вода под налягане.

Това, което беше скрито от медиите и лъсна едва сега е,  че проверяващите съоръженията експерти са на заплата към самия аквапарк. Те давали разрешение всяко лято той да се пусне и от време на време проверявали как работи.

Другите проверяващи пък били… туроператори, които водели на пързалката цели групи чуждестранни туристи да се забавляват, срещу съответната комисионна, разбира се. Казвали, че това е една от атракциите на цялото Черноморие, издадоха хора от бранша. Другите съоръжения пустеели, но това било препълнено и валяли пари като в златна касичка.

Не стана ясно и има ли изобщо конкретни институции в България, които да са ангажирани с  контрол на подобни съоръжения, или всеки строи по морето каквото му падне, а проблемите на давещите се са си в техните ръце. На жестоко дефлорираните – също.

Най-страшното в случая е, че седмица по-рано същото се е случило и с украинско момиченце. По същия начин, на същата пързалка. И никой не е разбрал, освен присъстващите, на които било казано, че само са ударило.

Колко ли пари са били нужни кошмарната случка да се покрие от медиите и съоръжението да продължи да си работи? Детето също е в болница, с дълбоки разкъсни рани в областта на гениталиите.

Защо прокуратурата не се е самосезирала още тогава, а чак при втория случай, когато ръководителката на руската група деца е сигнализирала в посолството за безумния инцидент?

Кой стои зад прословутия атракцион? Със сигурност хора, които си плащат където трябва и са удобни на властта!

Колко деца още трябва да бъдат осакатени, за да се спре чудовищната пързалка?

По данни на почиващи тя пак е пусната да работи. Само че виси временна табела, че е забранена за посетители под 18 години.

Местните говорят, че аквапаркът има протекция от високо място. Истинският виновник и собственик няма да стане ясен никога. Носят се слухове, че е недосегаем, а работещите там са подставени лица.

Приказки много, но прокуратурата тепърва ще ги нищи.

Най-вероятно докато случая се забрави.

А вие, родители, внимавайте!

Водните атракции са опасни, особено у нас, където никой не ги контролира. И където скриха кошмарен случай с едно невинно дете, докато пострада второ.

А вашите застраховани ли са?

Иначе туризмът върви добре, отчита министър Ангелкова.

За тези, които оцелеят.

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Потресаващо! Алчни бизнесмени дефлорират деца! Вижте кошмарната истина за случая с разкъсаното момиченце в Равда!

  1. Браво, Станислава Савова за гражданската позиция и точното описание на безхаберието и безкруполното поведение на министерството на кобрата Ангелакова! Тези момиченца едва ли ще станат някога майки, деца осакатени за винаги, цели фамили разбити! Убийци! Веднага оставка и затвор!

  2. Не се знае дали дефлорирането не е умишлен акт от бизнесмен – педофил

  3. ОТВРАТИТЕЛНО! ЩЕ ОСТАВЯТ ДЕЦАТА С ПОВРЕДЕНИ ПУТЕТЕА! ЗАНАПРЕД ДА СЕ ПУСКАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САЛ ПЕДЕРУНГЕЛИ! И СЪС СКЪСАНИ ГЪЗОВЕ, ТЕ ЩЕ СЕ ПЛАСИРАТ ОЩЕ ПО ДОБРЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *