Правителството на Борисов ВЪРШИ нещо нечувано ПРОТИВ България! Вижте ТУК!

България отблизо

Войната в Сирия не свършва, защото САЩ продължават да доставят оръжие и боеприпаси на ислямските терористи, произведени в Източна Европа. И най-вече в България. Само през февруари, и само от България, кървавите ислямски радикали, са получили чрез фирми на Пентагона, 23 тона оръжие и боеприпаси, съобщава руското интернет издание EADaily/Евразия Дейли/.

Българското предприятие „Дунарит“ е произвело и предало на американците 5,7 тона снаряди и минометни бомби. Вазовските машиностроителни заводи са произвели за американски фирми 17,3 тона боеприпаси. Това са ракети „Град“ и заряди за преносими гранатомети РПГ-7. Именно с тези ракети и снаряди джихадистите обстрелват руските военни бази в Сирия. Както и самолетите на руските Военно-космически сили, които участват в боевете срещу ислямистите в арабската държава.

Само за 2019 г. Пентагонът планира да купи 25 хиляди автомата „Калашников“, 2000 модернизирани картечници „Калашников“ и 400 ръчни противотанкови гранатомети РПГ-7. По този начин военното ведомство на САЩ, с оръжия от българските военни заводи се готви да обезпечи една нова армия от джихадисти, която да наброява 60 – 65 хиляди терористи.

Нещо повече. С всяка изминала година доставките на оръжие непрекъснато се увеличават. Само за 2016 г. България е увеличила продажбата на оръжия три пъти. Продължават доставките на оръжия за американски компании и фирми от Саудитска Арабия и от българските оръжейни заводи „Арсенал“.

За тези доставки писа не един път и българската разследваща журналистка Диляна Гайтанджиева. Например, след освобождението на Алепо, сирийските правителствени войски показаха на българската журналистка, открит от тях склад с боеприпаси българско производство.

Ето затова наричаме правителството на Борисов „нелегитимно“. Защото в член 76 от Конституцията е записан текста на клетвата при встъпването в длъжност на премиер, министри, депутати и т.н.

Там ясно е записано: „…и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа.“ Народът, обаче, в огромното си мнозинство, иска да напуснем агресивния военен блок НАТО. Иска да бъде направен референдум за членството ни в ЕС. Иска да се спрат престъпните доставки на смъртоносно оръжие за джихадистите в Сирия. Иска да бъдат изградени от Русия и със 100% държавно участие АЕЦ „Белене“ и Южен поток, които ще ни осигурят евтини ток, газ и бензин. За да може най-накрая българската икономика да тръгне с бързи темпове напред. Иска увеличаване на доходите, безплатно на здравеопазване и образование, както и създаване на отделни гранични войски, които да пазят стабилно нашите граници.

Иска, но Борисов и неговите министри не си мърдат пръста да направят тези неща, за да тръгне икономиката ни напред. Следователно, правителството не се ръководи от интересите на народа. Ръководи се от чуждите интереси на ЕС и НАТО.

На всичко отгоре Борисов се е сдружил с нашите исторически врагове от САЩ, Великобритания, Германия и Франция в битката им срещу нашите исторически братя от Русия. Оръжието произведено в български военни заводи убива нашите руски братя. Убива наследниците на онези, които ни освободиха два пъти. А сега искаме да ни освободят и трети път от новото западно робство.

Ето затова правителството на Вожда е нелегитимно. Нещо повече. То е престъпно. Защото доставчиците на оръжие за терористите, рано или късно ще  бъдат обявени за военнопрестъпници. И съдени. А заедно с тях, сигурно ще бъде съдена и България. И ще трябва да връщаме всички кървави пари, които сега заработва властта на  Борисов и ГЕРБ.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Правителството на Борисов ВЪРШИ нещо нечувано ПРОТИВ България! Вижте ТУК!

    1. Ако си извадиш главата от задника, може и да разбереш,че написаното е истина, за съжаление. И че утре, като стане напечено тук, Бибитко ще се бие камшика и ще иде на по-спокойно място – а ти и подобните ти ще плащаш бакиите му!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *