неделя, април 28, 2024
Начало > България отблизо > Проф. Витанов: Броят на мигрантите в България рязко ще скочи, в Газа нещата се затлачват, а дюшешите за Путин непрестанно валят

Проф. Витанов: Броят на мигрантите в България рязко ще скочи, в Газа нещата се затлачват, а дюшешите за Путин непрестанно валят

България отблизо

„Продължаваме с Хенри Кисинджър. Юрдеците не го четат, затова висят по голите пропагандни куки. От шарания.

 

Затова им го припомням. Не е зле да си поопресните знанията по Кисинджър и вие, дето не сте юрдеци. Полезно е за мирогледа. А мирогледът, както пише в книгата ми за Япония е важен елемент на вектора на хронотопа – както на отделния индивид, така и на групите от хора.

Познаването на Кисинджър спомага за завъртане на вектора на хронотопа в правилна посока“, това пише математикът проф. Николай Витанов в своя ежедневен анализ за политиката у нас и войните Русия-Украйна и Израел-„Хамас“.

„И така

Хенри Кисинджър (ден 4)

……Не е важно какво е вярно, а какво се възприема като истина…….

Мъдра мисъл. Юрдеците български възприемат като истина това, което пише по голите пропагандни куки. И се ловят като последните шарани по тях. Да бяха попрочели дядо Хенри.

Днес да обърнем внимание на един елемент от Кукленото шоу. Миграцията е под контрол, миграцията е под контрол – нашепва ни се напевно и приспивателно.

От кого ли? От формиращото се племе от продажници ли? Искат да го възприемат като истина. А всъшност пак са ни продалиПредстои стабилно нарастване на миграциония поток.

Казва ви го авторът на книгата „Популационна динамика и национална сигурност“. И добре го запомнете това.

Как са продали националния интерес? Ами приели са „модернизация“ на нормативната уредба на ЕС в областта на убежището и миграцията. Вътре има маса продажничества. Само едно от тях е, че лицата, търсещи убежище, трябва да подават молба в първата държава членка на ЕС на влизане или на законен престой, като се възпират вторичните им движения.

А-ха-а-а-а. Идва юнакът от Афганистан например в ЕС. През коя държава влиза с голяма вероятност, ви питам? През България. У-оп-па-а-а. Възпира се движението му към Германия, където иска да иде. Остава в България. Количеството на мигрантите в България рязко скача.

Какво ли го интересува това продажното племе? Че то е инсталирано да продава националния интерес, не а го защитава. Че се намъкват цели терористични клетки, нашите продажници не ги интересува. Ако стане нищо – че си бегат по островите в Тихия океан. И ви нашепват как всичко е под контрол.

Какво казва дядо Хенри? Не е важно какво е вярно, а какво се възприема като истина. Умен е дядо Хенри, затова ви карам да го четете.

Нататък към войните.

Войната в Израел и Палестина. Както ви прогнозирах, за 10-на дни израелската армия се справи с палестинците, нахлули в Израел. И се дойде до бифуркационната точка, в която ще се избира какво ще се прави нататък.

Посочих ви и вероятния избор – нахлуване в Газа, а не спиране на войната. Когато правих това, юрдеците кряколачеха. Да ги оставим да си кряколачат и щараносват по голите куки.

Писах ви, че израелската армия я чака продължителна война и големи загуби в Газа, ако не успее да изключи достатъчно от мрежите на Хамас, а де не забраняме и другите групировки в ивицата Газа. Това се опитват да правят израелците сега, в периода на временното затишие в бифуркационната точка.

Питах ви, кой може да натисне копчето за изключване на ХАМАС . Получиха се много отговори. Усещате, къде е израелският проблем. Копчето не е едно, а са поне три и те изключват различни части от мрежата на Хамас.

Едното може да се натисне веднага, за второто трябват още няколко дни, третото е доста трудно да се натисне. Гледаме.

Наземната операция може да тръгне и с едно натиснато копче. Но ще е дълго и ще изисква доста помощ в оръжие и пари. Което ще се отрази на другата война. Както казват табладжиите – дюшеш за Путин. Дюшеш след дюшеш.

Войната в Украйна.

И тъй, в момента валят дюшеши за Путин. А ние, кротко си чакаме огромните украински успехи и Големият пробив. За нас това има ясно изражение – трябва да бъде превзет Токмак. Чакаме превземането на Токмак – ден 21 – ти.

Месомелачките си работят, руснаците бавно напредват покрай Купянск и Авдеевка. Работят на принципа на постепенното нападение – бавно се приближават към позициите на украинската армия. Бавно, но постоянно и неотклонно.

По системите към пациента, вливанията намаляват. Това отслабва украинските отбранителни мрежи и нищо чудно те да почнат да се късат. Както съм ви прогнозирал, към края на годината ще почнат да се усещат доста проблемите с пушечното месо, които ще станат критични към средата на следващата година.

Нещата не вървят добре за Украйна. Знаете какво съм ви писал – тя ще загуби тази война, заедно с което ще загуби и доста територия. Каквото остане от Украйна, ще бъде набълбукано с дългове и антируски настроено.

Не знам, как това се напъхва в понятието победа във войната, но ще ни бъде обявено за такава. Нашенското племе от продажници ще пие една студена вода и ще се оглежда да го включат във възстановяването на каквото остане там от Украйна. Американските фирми изкупват украинската земя и са сключили вече договорите.

Какво остава за саръкалдъръмташларъюрдекбудалите? Ами остава да пинчеросват срещу тиранозавъра и да висят на голата кука, наречена възстановяване на Украйна. Таман слязоха от голата кука, наречена възстановяване на Ирак. За утешение – под голата кука има саръ калдъръм ташларъ. Та да има къде да пльоснат шкембето като паднат от куката.

По–интелигентна политика трябва тук, казва Витанов. Какви им ги говориш Витанов? На тия носовете им са забити в саръ калдъръм ташлърътъ, а векторите им са така наведени, че върховете им орат земята. Очакванията са най-много да се извисят до следващата гола кука и неспирно да продават националните интереси.

Толкоз по въпроса. Това е работната теория на Витанов, Тя си е основана на Бжежински и Кисинджър и като виждате, се потвърждава всеки ден.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 450 дни.

15 месеца са 457 дни.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 552 дни. 19 месеца са 578 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 550 дни валидна прогноза. 18 месеца, почваме месец номер 19. Проклетата прогноза – още е валидна.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Текущата вълна си се развива според очакванията. За разлика от другите, аз ви казвам – спокойно. Знаете, че трябва да си вършите работата без паника и да се пазите, за да не изтеглите късата клечка. Няма кой да ви пази.

Иначе, както се и очакваше и тази седмица няма да видим над 500 регистрирани случая в 5 последователни дни. Благодарение на разумното поведение на народа като цяло (което и очаквах) разпространението на вируса се потиска.

Вълната се задържа в полегато състояние, което е много добре. Дръжте така до средата на ноември, тогава вълната няма да може да се вдигне до края на годината и ще си изкараме добре коледните празници. От вас си зависи – вие определяте коефициента на разпространение на вируса. Засега се справяте отлично. Само така – спокойно и хладнокръвно. От вас се иска просто да се пазите – елементарно е – не се блъскайте, където има много хора, далеч от кашлящи по възможност.

Това е, ако искате вълната да си замине и да няма проблеми по новогодишните празници. Ако решите пък – вдигайте коефициента на предаване на заразата, направете си проблеми. Аз мога да ви посоча път, по който да вървите, но ме мога да ви накарам да вървите по него.

Та така.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *