Проф. Витанов: Племето от продажници съсипва държавата, а големите руски бомби решават войната

България отблизо

Професор Николай Витанов направи поредния си анализ за войната в Украйна, политиката у нас и други горещи теми. Ето какво написа математикът във Фейсбук:

 

Кратка информация за политиката и войната за 07 септември 2023 г.

Празникът си мина и отново се натапяме в привичната ни атмосфера. Атмосферата на Кукленото шоу и българските неадекватници.

Знаете теорията ми – в България се формира племе от продажници, на което му е поставена задача да и продава интересите и да я отслабва колкото може повече, за да бъде лесно лашкана от външни сили.

Какви сценки наблюдавахме

1. Одюдюкване на президента навръх празника. Ами те толкова си могат – събери ги да дюдюкат. Продажници. Празник е – като толкова не ви харесва президента, протестирайте по европейски. Не, трябва всички да ги чуят, включително тези, дето са поръчали масрафа и тези, дето финансират племето на продажниците. Нали помните, какво е целта – трябва да се прави всичко, за да се отслаби държавата. Трябва да се продават националните интереси при всяка възможност.

2. Наводненията. Министърка, изтупана като кукличка, казват, че хвърлила сухоземна костенурка в морето. Оставете я жената, толкова си знае. Едно време, кака Кристалина се возеше на БТР из наводнените места. Днес БТР-и няма. Къде са? Как къде – дарени на Украйна. Българският давещ се народ, кучета го яли. Пра-а-вилно – племето от продажници трябва да продава България и да отслабва държавата.

3. БТР-ските сценки. Даряваш 100, купуваш 180 за милиард и половина долара. Пра-а-а-а-вилно. Теорията на Витанов работи без засечка – интересите на народа трябва да се продават, а държавата трябва да се отслабва при всяка възможност. За какво иначе се инсталира племето от продажници

4. „Съветника“ на военния министър. След дълго усукване, подаде оставка. Оставете настрана, какви сценки е правил по „Пирогов“. За нас е важно друго – каква му е квалификацията, че да е съветник във военното министерство. Никаква. Теорията на Витанов работи без засечка – интересите на страната трябва да се продават, държавата трябва да се отслабва.

Нещата си продължават по сценарий. Подготвяме сценката, наречена общински избори. Където племето от продажници ще ви убеждава, колко много ще се грижи за вас. И какви велики постижения има досега – например, като излезеш на улицата, можеш да паднеш в дупка и де не те намерят, нито да те чуят. Ако случайно оцелееш, с 200 или с 300 отгоре ти ще налети дрифтещ келеш на 6 вида ракии и 15 вида наркотици, който като те убие, ще го пуснат да си ходи по живо, по здраво, щото и той права има човека.

Теорията на Витанов работи без засечка – племето от продажници продава интересите на народа и съсипва държавата. И реализира великата доктрина:

Намери глупак, който да ти осъществи интересите за собствена сметка.

А защо теорията на Витанов работи без засечка. Я да видим какво казва Збигнев Бжежински

Збигнев Бжежински (ден номер 9)

…..Националната държава като фундаментална единица на организирания живот на човека е престанала да бъде основната творческа сила: международните банки и мултинационалните корпорации действат и планират в термини, които далеч изпреварват политическите концепции на националната държава…..

Що така? Ами националната държава се разяжда от инсталирано племе от продажници. Затуй и теорията на Витанов работи без засечки. Юрдекокрекание, юрдекошкембеплющение – нищо не помага. Теорията на Витанов си се реализира без засечки. А вие си гледате Кукленото шоу.

Така, напред към войната.

Там знаете какво става. Русия се очаква да победи във войната. И за да не се превърне бързо пак в империя, от Украйна не трябва да остане нищо – война до последния украинец. И така ще бъде. Загубите на украинската армия са чудовищни, техниката и инфраструктурата горят като кибритени клечки. Но това не трябва да спира – трябва да има пълна съсипия на Украйна. После е ясно, че руснаците ще си взема едно голямо парче, а останалите украинци трябва да са колкото се може по-малко, че да не създават проблеми. Ако искате, прилагайте теорията за племето от продажници към Украйна. Аз няма да я прилагам.

Отиваме към войната.

Прогнозата от 5 септември до края на септември за загубите на украинската армия беше

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове – 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Очаква се преизпълнение. Руснаците са пуснали система, която прави големите авиационни бомби пилотируеми, а те имат много от тях. Какво значи това ли? Ами някой се подготвя зя щурм на големи градове – да погребва под руините мобилизирани юнаци, криещи се в цивилни обекти. Кой ли е този? Де да знам.

А кой ли думна пазара в един украински град вчера, таман при посещението на държавния секретар на САЩ? Това вече е толкова тъп пропаганден номер, че никой не му се хваща. Пиша ви, че украинската пропаганда е аматьорска – ето, гледайте сами. Бум – ракетата на пазара и след 15 минути – изявление, как лошите руснаци убиват цивилни на препълнен пазар посред бял ден. Абе, приятели, да бяхте поизчакали поне няколко часа с изявлението, да не гръмне сценката веднага. Те, американците няма да се хванат, ами барем някое шаранче може да захапе голата кука. А така – нищо. И по-лошо ще става, съгласно теорията на лъжливото овчарче. Накрая, никой няма да обръща внимание.

Мобилизацията в Украйна отдавна скърца. Писах, ви, че покрай нова година ще почнат да се усещат проблеми с пушечното месо. Е, проблемите почват да се усещат и преди това. Писах ви, че ще почнат да събират избягалите в чужбина украинци. Реваха насреща ми юрдеци, че нямало такова нещо, права на човека и тъй нататък. Събират ли ги – събират ги. Слизай юрдеко от голата кука, казва Витанов, мисли с главата си. Интелигентна политика трябва тук, а не юрдешка. Говориш му ти, то едно си знае – аз да продам националния интерес, че това ми е предназначенито по инсталация.

Да видим какво става по франта.

Гърми ли системата Таракан – гърми

Налице ли е Великият пробив на първата (от петте) отбранителна линия на руснаците – не.

Изпих ли половин тон бира в напразно очакване на светкавично настъпление на украинската армия към Азовско море след Великия пробив – изпих. Очаквах ли светкавично настъпление – не. Има ли светкавично настъпление – не.

Замина ли първият танк Чалънджър – замина. Чакаме първия Абрамс. И голямото шоу с F-16. Нали знаете вица

– Тате, тате-е-е-е, защо Су-35 и F-18 имат по два двигателя?

-За да осъществяват превъзходство във въздуха сине. Превъзходство над самолети с един двигател.

-Ама, тате, татее-е-е, що приказваш така, F-16 е много хубав самолет.

-Даа-а, сине, хубав е. Добре плаши гаргите. Виждам, че пак си говорил с лелките от магазина за играчки.

Та, веселбата ще е невиждана. След което някой ще почне да иска F-35. А защо не и F-22. Те са още по-хубави, нали така. Ама да сте виждали американците да са продали на някого F-22? Не са глупави те, никак не са глупави – ще има да чакате да чуете за такава продажба.

А иначе, моя милост чете Бжежински и си пия биричката, като гледаме родното „Велику Анализатур“ от телевизията. Толкова е смешно, че трябва да се пазя да не се залея или задавя или и двете. Слушам ги и чакам мурзилките ще се спихнат и ватниците ще побягнат към Москва. Зелената тревица вече си отива и ще дойде чак напролет. Значи ще има да си ча-а-а-акам. Интересно ми е какв обаче ще каканиже „Великуту Анализатур“ като се появи зелената тревица напролет.

Добре, стига и за това. Септември – месец на отминаване на Големия кораб (отшумяване на Големия юруш) и начало на затъването в есенната кал на западното въоръжение. Листата падат, дроновете виждат отлично окопите из горските ивици сред полята. Това се очаква да се отрази сдържащо на настъпателните украински мераци, поради което и очакваните загуби са по-малки.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 410 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 512 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Броят на случаите полека се вдига. Докъм 500 регистрирани на ден РЗИ-тата могат добре да контролират ситуацията. Тъй, че засега опасността е малка. Е, все пак, внимавайте, спазвайте дистанция, по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Питате, ще се вдига ли още броят на случаите. Ами, гледайте сега – времето на действие на ваксините свърши, постоянен естествен имунитет няма, иде есен и народа се сгъчва по работните места. Учениците тръгват на училище. Какво да очакваш? Но, засега поводи за притеснения няма – болниците са празни, няма дифузно разпространение, смъртността при текущата версия на вируса е ниска. Просто внимавайте повечко като позастудее, но дотогава има време.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *