Проф. Витанов разкри защо Денков сменя шефовете на областните МВР-та, ще гърмят ли украинците нашите кораби с петрол и какво ще стане с Паметника на Съветската армия

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за българската политика и войната за 12 август 2023 г. в своя Facebook профил:

Ето какво написа той: 

Излезе ми неотложна работа за понеделник и вторник, затова днес ще има извънреден анализ в събота, а следващият ще е в сряда. Оставям ви за три дни в ръцете на юрдечетата мои, за да ви информират и да ме изместват от информационното пространство. Нали това е целта: Витанов – изместен, юрдек – известен! Ха бакалъм, дето има една приказка.

Да видим накратко, какво имаме днес.

Българската политика.

1. Кукленото шоу

1. Нали помните, че ви прогнозирах падане на глави. И те си падат. Гледате какво става в МВР, нали така. Прогноза – изпълнена. Избори идат, в ОНЯ ЗАПИС се каза, че наше МВР ще ги прави. Значи – чистка. Ама не било чистка. Тъй, тъй, не е. Това баене вече го знаем. Аме откъде го знаем, бе Витанов?

Е-е-е-, сетете се, де!

Ти не си котка, ти не си котка, ти си геврек!

Я, откъде беше това, кой баеше на котката и с каква цел?

Дежа ву. Кукленото шоу, дами и господа!

2. Паметникът на Съветската армия.

Пушилка, пушилка и нямало да го махат таз година. Тати ще ми купи колело, ама другия път. Шкембепльощачета мои, пак ви измамиха. Хайде на протест! Пльос шкембето на павето, как може да ви мамят така. Обаче на тия, дето ви мамят, хич не им пука. Те четат Витанов и знаят, че сте субстрат – безроден и продажен. Ще преглътнете и това. Кукленото шоу, дами и господа.

От сряда ще започна да ви обяснявам защо се е получил тоя субстрат от субпасионари – безроден и продажен.

Ще погледнем малко от гледната точка на идеите на Гумильов. Там има много интересни находки, въпреки че, трябва да се пооправи туй-онуй из тях. Но, тези идеи отлично обясняват, защо се появява субпасионарната паплач и как тя пречи на развитието на обществото.

Сега да видим войната

Прогнозата с числа оттук до 4 септември за тези, които броят началото на Големия юруш от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни.

За 22-та дни на тази се очакват следните украински загуби

безвъзвратни загуби в жива сила – 12 100 (убити и тежко ранени)

загубени танкове – 65

загубени оръдия – 85

загубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 пъти по-малки в техника и пет пъти по-малки в жива сила.

Очаква се още:

1. Продължаващ гърмеж на системата „Таракан“.

2. Продължаващ запек на юруша.

3. Продължаваща нескопосана пропаганда за успехи на украинската армия.

Да видим какво става. Гърми ли системата „Таракан“? Гърми. Запечен ли е юрушът? Запечен е. Продължава ли нескопосаната украинска пропаганда? Продължава. Украинските загуби нарастват ли спрямо прогнозата? Нарастват, че и преизпълняват. Руските загуби движат ли се спрямо прогнозата? Движат се.

Е, значи спокойно мога да ви оставя за два дена и да си върша другата работа, а вечерно време да си пия биричката и да чакам Великия преврат в Москва, дето ви го предсказват тези, които изгърмяха тъй ефектно, очаквайки Русия да се разпадне, а Пригожин да презвеме Москва до края на деня.

Юрдечета мои, че покрякайте малко срещу тия мокри сънища, с които ви заливат „експерти“ по телевизиите. Ама как ще крякате, вие се мятате на същите куки. Я да видим две куки за днес, на които се мятате като обезумели.

Кука 1: Смяна на ръководствата на военните окръжия в Украйна. На всичките. Корупция имало. Юрдечета-а-а-а! Хайде на протест! как тъй помагате на държава, червива от корупция? Я слизайте от голата кука. И мислете с главите си. какво ви показват всъщност масовите уволнения? Че военните окръжия не доставят достатъчно пушечно месо за фронта. Тоест има проблеми с воденето на войната. Ами те, проблемите си се виждат.

 

Два корпуса безвъзвратни загуби в Големия юруш, а само тук-таме първата руска отбранителна линия доближена. Доближена, не е пробита. И тия нахалници от военните окръжия не доставят пушечно месо в достатъчни количества, че да се попълнят загубите. Не изпълняват ефективно директивата да се отслабва Русия на всяка цена. Правилно, за смяна са.

Кука 2: Легитимна цел са значи танкерите, превозващи петрол за България. Оп-па-а-а-а, я чакай малко. Значи ти му помагаш, то ще ти нанася щети. Я да видим сега, бауцарите. Ще избауца ли някой срещу тези заплаха за разстройване на българската икономика? Значи, ти ще му даваш безвъзмездна военна помощ, за да ти гърми танкерите.

Значи ти ще му превозваш зърното през български териториални води, а то – мераклия да ти гърми танкерите. Я да видим сега, ще се обади ли някой. Или векторите им са така наведени, че върховете орат земята и дори няма да смеят да избауцат.

Каквото ще стане – юрдеците ще реват до несвяст срещу Витанов. Само защото им казва, че се мятат по голите куки и реалността е съвсем различна от това, което пише по куките. Само защото им казва, че политиката ни трябва да е по-интелигента. Само защото прогнозите му са верни, което докарва да бяс юрдеците.

Защо беснеете, бе? Беснейте срещу некадърната пропаганда и тъпите „експертни“ анализи, с които ви заливат от телевизиите. Хайде, крякайте срещу тях, те нищо не познават. Какъв е тоя двоен стандарт – юрдек марка стандарт.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 384 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 487 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука. Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *