Проф. Витанов: Украинският мегаюруш се провали, ето какво ще им се случи сега!

Свят

Проф. Николай Витанов даде кратка информация за войната за 7 ноември. Ето какво написа математикът в профила си във социалната мрежа Фейсбук:

 

Кратка информация за войната за 07 ноември 2022 г.

Българската политика си я гледате. Образно казано – Франкенщайн опитва да съшие нещо. Знаете, че съм скептичен. За да управляваш сега, трябва да имаш силна ръка и да можеш да я прилагаш. Българският политически режим не е настроен за това, ето защо едно управление само ще обере негативите. Затова и на частите не им се иска много да бъдат съшити. Вече има хартиени бюлетини, през март може да се оформи мнозинство в Народното събрание, а и зимата ще е минала. Благоприятни условия за продължаване на дейността на служебното правителство. Гледаме, какво ще стане.

Сега за войната.

Сун Дзъ каза: Подмамвай врага с някакви преимущества, можеш да го подтикнеш да се приближи драговолно; а причинявайки му вреди, можеш да го възпреш да се приближи. Можеш да бъдеш сигурен, че набезите ти ще се увенчаят с успех, само ако нападаш незащитени позиции. Можеш да бъдеш сигурен в надеждността на отбраната си, само ако държиш позиции, които няма как да бъдат атакувани.

Подтикни врага да се приближи, казва Сун Дзъ и му причини вреди (с артилерията си). Укрепи позициите си, за да няма как да бъдат атакувани. Атакувай незащитени позиции.

Така, готови сме за трите изречения за днес

Изречение номер 1: Руснаците подмамват украинската армия при Херсон с привидна слабост, но позициите им са защитени – затова мегаюрушът не можа да тръгне за изборите в САЩ, а при победа на републиканците украинското лоби във Вашингтон ще отслабне, понеже републиканците ще правят сечено на Байдън, за да осуетят преизбирането му.

Изречение номер 2: До възобновяването на подробните коментари остават 4 дни

Изречение номер 3: Долу цензурата. Да живее свободата на словото.

Така добре ли е? Знаете – информационната поле ви е отстъпено за още 4 дни. Предоставих ви информационното простаранство, за да ме изместите, а вие се проваляте. Нали знаете, че това беше и работната хипотеза – че ще се провалите. Демонстрирам ви огромната немощ на нашженската пропаганда. Не се прави така, откога ви говоря, но никой не слуша. Ами добре – след 4 дни се връщат коментарите в пълен обем.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *